Klošarenilo i Elemental udružili snage za spot

I upravo tamo gdje je “Goli i bosi” stala, nastavlja njihova nova pjesma “Hej, sanjalice” nastala je sasvim spontano, iz potrebe samih članova benda za pozitivnom i dobrom energijom. “’Hej, sanjalice’ smo napravili u jednom opuštenom sessionu kod Remi u stanu
1026 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.03.2020. 08:27h

Pet godina nakon velikog hita “Goli i bosi” bend Elemental objavio je numeru “Hej sanjalice” koja se, kako tvrde članovi, odlično nadovezuje na pomenutu pjesmu jer ima za cilj da podsjeti slušaoce da bez obzira na trenutnu situaciju u kojoj se nalaze, moraju da vjeruju da će sve na kraju “biti u redu”.

I upravo tamo gdje je “Goli i bosi” stala, nastavlja njihova nova pjesma “Hej, sanjalice” nastala je sasvim spontano, iz potrebe samih članova benda za pozitivnom i dobrom energijom. “’Hej, sanjalice’ smo napravili u jednom opuštenom sessionu kod Remi u stanu. Našom novom pjesmom slavimo sve sanjare i njihove snove. Iskreno mislimo da takvih pjesama fali, pogotovo u ovo vrijeme kada je nekako sve više sivo nego šareno. Fali pjesama koji će nam svakodnevici dati i malo boja, a da nisu nužno ljubavne tematike.

Nakon ‘Goli i bosi’, ovo je naša najaktualnija himna i posveta svima onima koji ne odustaju, utopistima i sanjarima, sakupljačima ‘malih’ stvari”, komentarisao je Luka Tralić Shot. Pjesma s ovakvom porukom i atmosferom zaslužuje i poseban video za koji je bila zadužena umjetnica Maida Ljubuškić, čiji rad i inspirativne ilustracije te poruke nose naziv Klošarenilo. Klošarenilo je zajednica pozitivnih ljudi koju je Maida uspjela da okupiti na svojim društvenim mrežama, a samo na Facebooku broji 135.000 fanova.

Bonus video: