Članovi Bad Copya imaju nove pjesme

“Ovo je karantinsko-izolacijska kolaboracija dvaju prekaljenih divova, ujedno i nastavak šlager gengsta drame koja je započeta prije 10 i više godine”, napisao je Mikri u opisu pjesme za koju je muziku radio upravo Wikluh Sky
2152 pregleda 0 komentar(a)
Ajs (lijevo) i Sky, Foto: Filip Roganovic
Ajs (lijevo) i Sky, Foto: Filip Roganovic

Kriza izazvana pandemijom koronavirusa nije sputala članove jedne od najpopularnijih hip hop grupa na ex Yu prostoru - Bad Copy. Tačnije dvije trećine te grupe, Sky Wikluha i Ajs Nigrutina.

Popularni Sky, čije pravo ime je Đorđe Miljenović pod kojim je objavio rok albume “Amovi” i “Sam pao, sam se ubio” 2017, lansirao je na YouTube servis numeru “Gangsterska romansa 2” na kojoj je sarađivao sa članom još jedne poznate beogradske rep grupe Prti Bee Gee, Mikri Mausom. Ovo je svojevrstan nastavak originalne pjesme koja je izašla prije deset godina van bilo kakvog izdanja.

“Ovo je karantinsko-izolacijska kolaboracija dvaju prekaljenih divova, ujedno i nastavak šlager gengsta drame koja je započeta prije 10 i više godine”, napisao je Mikri u opisu pjesme za koju je muziku radio upravo Wikluh Sky.

Sky je jedan od najvrednijih muzičara u Srbiji, koji se oprobao u raznim žanrovima, pa je prošle godine objavio dva albuma, “Pola paketića iznenađenja” na kojem je sarađivao sa raznim muzičarima i kolaborativno izdanje sa Metom “Treći svetski rat”.

Ovih dana kreativan je bio i Ajs Nigrutin koji je uz hešteg #ostanikodkuce objavio spot za novu pjesmu “Linije su krive”, koji se može pogledati na YouTube servisu. To očigledno nije sve od repera poznatog po komičnom pristupu pjesama, jer se na istom servisu našao i tridesetosekundni video koji služi kao najava za Ajsovu saradnju sa Marčelom na pjesmi “Marčelo me traži”. Dio ove numere može se čuti u objavljenom videu. Ajs Nigrutin je posljednji solo album “Kajmak i katran” objavio još 2008

Bonus video: