Gledajte sa nama: Prvomajski muzički specijal na Vijestima

Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Dubioza kolektiv, Who See, Zvonko Bogdan, Josipa Lisac, Edo Maajka, samo su neka od imena koja će učiniti da se Prvi maj tradicionalno obilježi uz pjesmu
8285 pregleda 0 komentar(a)
EXIT - Nastup Dubioze Kolektiv, Foto: EXIT Festival
EXIT - Nastup Dubioze Kolektiv, Foto: EXIT Festival
Ažurirano: 01.05.2020. 20:19h

Na prazničnu atmosferu će nas svojim pjesmama inspirisati i neki od legendarnih bendova sa regionalne muzičke scene među kojima će se naći i Partibrejkersi, Svemirko, Urban & 4, Obojeni program, Goblini, Atheist Rap, Eyesburn i druge domaće i regionalne zvijezde koje su u prethodniom godinama nastupile na EXIT, Sea Star i Sea Dance festivalu, i koje će ovaj praznik učiniti posebnim sa preko tri sata odabrane muzike uljepšati prvomajski vikend.

Ljubitelje hip hop muzike naročito će obradovati to da će dio ovog koncerta biti i fenomenalni Smoke Mardeljano, Bad Copy, Edo Maajka, Elemental, Sve barabe, Frenkie, Helem Nejse, Kiša Metaka i Krankšvester.

Who See na EXIT-u
Who See na EXIT-u

Svojim jedinstvenim pristupom hip hopu i svojom nezaboravnom energijom ovaj koncert uveličaće i čuveni Rambo Amadeus. Unikatan zvuk donijeće još i bend Kal, Bojana Vunturišević, Maika i sve popularniji mladi duo Buč Kesidi. Očaravajućim vokalima čitavu publiku će kroz pjesmu povezati i Marko Louis i Petar Z, Darko Rundek ali i Vlada Divljan & Ljetno kino big bend. Rege tonovima će nas na igru pozvati Del Arno Bend, Kanda, Kodža i Nebojša i Irie FM, dok će se za ljubitelje indie zvuka među izvođačima naći i Nikola Vranjković i Samostalni referenti. Ovoj ekipi sjajnih izvođača pridružiće se još i Elvis Jackson, Brkovi, Repetitor i Ritam nereda. Kao i do sada, ovaj prenos moći će da se prati na fejsbuk stranici i portalu Vijesti, u dobro poznatom terminu od 20:20 časova.

Bonus video: