Toni Cetinski i reper Stole zajedno snimili pjesmu “Dom”

Numera je posveta domu, ma gdje se čovjek u tom trenutku nalazi
300 pregleda 0 komentar(a)
Toni i Stole, Foto: Promo
Toni i Stole, Foto: Promo

Hrvatski muzičar Toni Cetinski predstavio je juče singl “Dom” u kojem mu gostuje reper Marin Ivanović Stole.

Pjesma je posveta domu, ma gdje se čovjek u tom trenutku nalazi. Riječ je o staroj numeri čiju muziku potpisuje Guido Mineo, tekst Robert Pilepić, dok joj je novi aranžman i produkciju udahnuo Bojan Šalamon Shalla.

Stihovi umjesto klasične ljubavne čežnje, jasno i nedvosmisleno aludiraju na čežnju za zemljom, kućom, domom. Ideja za pjesmu, potekla je od Tonieve supruge Dubravke koja je i izvršni producent numere, a želja je bila da se na neki način podstakne ljude da ostanu u svojim zemljama, umjesto da odlaze.

‘Raduje me saradnja sa Stoletom, kao i sama činjenica da publici predstavljamo pjesmu protkanu ljubavlju i čežnjom, za nečime što nam je svima bitno - a to je dom. U ovim vremenima, upravo nam je dom svima bio ‘sigurna luka’.Dragi moji uživajte, kao i što smo i mi, dok smo na njoj radili”, kazao je Toni.

Ni hrvatski reper nije krio zadovoljstvo što je dobio priliku da učestvuje u ovom projektu.

“Srećan sam što me Toni pozvao za gosta baš na ovoj pjesmi. Sarađivali smo i prije petnaest godina na mom albumu ‘Stole’, za pjesmu ‘Balkanska ruta’. U ovo vrijeme ljudima je više nego potrebno da slušaju muziku, koja ih motiviše da uprkos svim situacijama koje su nas sve zatekle, nađemo motivaciju i ljepotu u svakodnevnim stvarima koje nas okružuju”, poručio je Stole.

Bonus video: