Pjesma iz koje pršte dobre vibracije

Antonija Šola predstavila singl s kojim će učestovati na CMC Festivalu

1729 pregleda 0 komentar(a)
Antonija Šola, Foto: Promo
Antonija Šola, Foto: Promo

Hrvatska kantautorka Antonija Šola objavila je novi singl pod nazivom “Ponovo”.

Dane u izolaciji zbog pandemije provela je pišući pjesme koje će narednih mjeseci predstaviti i čemu se raduje zajedno sa svojom publikom. Numeru “Ponovo” predstaviće i na ovogodišnjem CMC festivalu koji će se početkom septembra održati u Vodicama, a naći će se i na njenom novom albumu koji će izaći u izdanju Croatia Recordsa.

Singl “Ponovo” je, kako kaže, stvoren baš za ljeto, uz nju je autor pjesme i Mario Regelja (stihovi i muzika), dok produkciju i aranžman potpisuje Bojan Dragojević. Video produkcija je u režiji Igora Vignjevića, spot je sniman u predivnom krajoliku NP. “’Ponovo‘ je pjesma iz koje pršte dobre vibracije i optimizam. Uz mene autor pjesme je i Mario Regelja iz benda Ljubavnici i to je naša prva zajednička pjesma koju smo napisali još prije skoro godinu dana.

Jedva sam čekala da dođe vrijeme da je predstavimo publici! Mario ima tu stvaralačku nit koja mi prija i savršeno se slažemo autorski, sviđa mi se način na koji on razmišlja i dobri smo prijatelji i kolege. Ova pjesma je došla u pravo vrijeme kada svi želimo da čujemo dobre vijesti i treba nam ta doza sreće svaki dan, doza dobre volje i vjere da će sve biti dobro“, rekla je Antonija. Njene stihove žele mnogi pjevači, a samo prošle sedmice izašla su još dva singla s njenim potpisom: “Daljina”- Maje Šuput i “Moja Marina” - Jasmina Stavrosa.

“Sve su to moje male priče proživljene i uhvaćene u stih, iz druženja, s putovanja, moje ljubavi i moji dani pa i brojne neprospavane noći, nisam jutarnji tip, često sam budna cijele noći i pišem“, objasnila je Antonija.

Bonus video: