Toni Cetinski se vraća DJ-ingu

Hrvatski muzičar poručio kolegama da iskuliraju i usmjere se na manje korake

1911 pregleda 0 komentar(a)
Toni Cetinski, Foto: Privatna arhiva
Toni Cetinski, Foto: Privatna arhiva

Hrvatski muzičar Toni Cetinski posljednji je koncert imao 8. marta, a zbog pandemije koronavirusa za iduću je godinu odložio i veliki koncert u zagrebačkoj Areni, koji je trebalo da održi 30. maja. Muzičar se u novom videu na Facebooku obratio fanovima, ali i kolegama, kojima je poručio da uskoro neće biti velikih koncerata, te da treba da razmišljaju o drugim projektima.

„Ljudi su željni zabave, ali što više idu dani, sve manje sebi mogu finansijski da priušte da kupe ulaznicu od 100 kuna i napune Arenu. To je nemoguća misija. Odlučio sam da se okrenem manjim koracima i svima to savjetujem, pogotovo onima koji su navikli da zarađuju malo više. Poručujem im da iskuliraju i shvate da još jako dugo neće zarađivati. Usmjerite se na manje korake. Evo, ja sam posadio vrt i sve mi je odlično uspjelo”, pohvalio se Cetinski, koji je u Radetićima posadio desetak plastenika.

Osim toga, najavio je kako se vraća svojim korijenima, pa će 8. avgusta nastupiti kao DJ na terasi jednog opatijskog hotela.

“Ne odustajem od svoje pjevačke karijere, moj bend i ja uvijek smo otvoreni za privatne zabave i događaje. Za publiku možete pripremati samo besplatne koncerte i stvari koje ne pogađaju džep”, rekao je Toni i najavio da će kao DJ puštati muziku 80-ih i 90-ih godina.

Bonus video: