G Bane poručio da puca na svjetsku publiku

Ovaj put u pitanju je hitična, dvominutna pjesma seksi atmosfere sa plesnim ritmom u kojoj mladi reper iz Budve opisuje kakve djevojke voli. Instrumental je radio njegov sugrađanin i kolega Stefanegro, član iskusnije budvanske grupe Most Wanted koja već iza sebe ima nekoliko izdanja i poznata je po numerama koje karakteriše sličan zvuk i tematika

6478 pregleda 24 reakcija 4 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Samo nedjelju nakon što se publici predstavio debitantskim singlom “Lotta”, crnogorski reper Nikola Banović, koji nastupa pod pseudonimom G Bane, lansirao je u etar novu pjesmu koja nosi naziv “Curvy”.

Ovaj put u pitanju je hitična, dvominutna pjesma seksi atmosfere sa plesnim ritmom u kojoj mladi reper iz Budve opisuje kakve djevojke voli. Instrumental je radio njegov sugrađanin i kolega Stefanegro, član iskusnije budvanske grupe Most Wanted koja već iza sebe ima nekoliko izdanja i poznata je po numerama koje karakteriše sličan zvuk i tematika.

I ovoga puta, kao što je ranije najavio, Banović repuje na engleskom, što je prilično neuobičajen pristup na našem podneblju, a iza njega stoji ambicija budvanskog repera da privuče publiku i van prostora bivše Jugoslavije. Da li će u tome uspjeti ostaje da se vidi u narednom periodu, ali je G Bane u prethodnom periodu istakao da engleski doživljava kao drugi maternji jezik, jer mada nije živio u inostranstvu nikad, govori ga od malih nogu, a i predavao ga je u jednoj privatnoj školi.

“Odlučio sam i da se ne probijam samo na domaću, već i američku, svjetsku scenu, s obzirom da današnje striming platforme i sam Internet to omogućavaju”, ambiciozan je Banović.

foto: Privatna arhiva

Pjesma “Curvy” drugi je singl koji najavljuje debitantsko izdanje repera, EP koji će nositi naslov “Switching Lanes”, a koji će prema njegovim riječima po izlasku biti dostupan na svim striming platformama. On je takođe najavio da će uskoro snimiti i prvi spot.

On se u razgovoru za “Vijesti” osvrnuo i na crnogorsku rep scenu za koju kaže da ima ogroman potencijal.

“Mnogo je talentovanih, vrijednih i kreativnih pojedinaca. Imamo i neke regionalne zvijezde, poput Who Seea, Randoma, Sivila, ali svi oni imaju slične probleme, a to su prije svega nedostatak finansija i slab marketing, za šta su opet potrebne finansije. Tako da, smatram da ima mnogo potencijala, ali se mora više ulagati u taj potencijal, kako bi on urodio plodom. Što se mene lično tiče, samo geografska pripadnost me vezuje za crnogorsku rep scenu, jer pucam na svjetsku publiku”, poručio je on. “Curvy” se može poslušati na YouTube servisu.

Bonus video: