"priroda je izvor života"

Opjevala težnju povratku prirodi

Nina Kraljić objavila novi singl “Čuvaj me” s kojim se vraća na muzički početak

2834 pregleda 0 komentar(a)
Nina Kraljić, Foto: Dinko Pasini
Nina Kraljić, Foto: Dinko Pasini

Nova pjesma pobjednice prvog serijala hrvatskog The Voice Nine Kraljić ‘Čuvaj me’ inspirisana je univerzalnom pokretačkom snagom svijeta - ljubavlju. No, nije riječ o klasičnom motivu ljubavnog odnosa dvoje ljudi, već o povezanosti s prirodom.

Za Ninu, priroda je izvor života, snažna sila koja nas vraća nama samima i daje nam energiju za svakodnevicu. Osjećaj veze s prirodom je bezvremenski, trajno je zapisan u nama, pa mu se, kako smatra pjevačica, treba vraćati, baš kao što se i ona ovom pjesmom vraća na svoj izvor, na muzički početak koji je bio obilježen istom tom emocijom.

“Numera ‘Čuvaj me’ je nastala kao lična težnja za povratkom najbitnijim vrijednostima i srži svega kao što je ljubav i priroda, a poslovno kao putanja kojom se mislim dalje kretati slaveći te iste vrijednosti. Pjesma je ranjiva i snažna, baš ono što mislim da sačinjava kvalitetnog čovjeka koji ima u sebi oba elementa”, ispričala je o svom novom singlu Nina Kraljić.

Za singl “Čuvaj me” snimljen je i spot pod rediteljskom palicom Dinka Pasinija, a muziku i tekst uz Marka Matijevića Sekula potpisuju Maja Kolarić i Boris Kolarić.