Reper Luka Bulatović: Debi album inspirisan životnim ožiljcima

"U narednom periodu ću organizovati promocije u što većem broju gradova u Crnoj Gori, a možda i šire“
235 pregleda 8 komentar(a)
Luka Bulatović, Foto: Privatna arhiva
Luka Bulatović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 04.12.2017. 11:04h

Mladi reper iz Podgorice Luka Bulatović, nekadašnji član sastava „Otpisani“, objavio je svoj prvi album pod nazivom „Životne rane“, a on se može preslušati na Jutjub kanalu.

"Album ima deset numera, kroz koje se obraćam ljudima i bogu, a te pjesme ujedno pričaju i stvari kroz koje sam prošao za svojih 19 godina, pa su na neki način i predstavljanje svih tih događaja iz neke moje perspektive“, pojasnio je Bulatović za „Vijesti“.

"Svaka numera ima svoju poruku koju sam upravo kroz muziku htio da prenesem. Mnogi pitaju zašto album nosi naziv 'Životne rane', pa zbog toga što sam kroz muziku uspio neke svoje rane da ispoljim“, kaže on i ističe da je na prvijencu radio veoma dugo.

"Album 'Životne rane' je rađen tri godine, sa nekim pauzama koje sam koristio za dobijanje inspiracije i njegovog konačnog koncepta“, pojasnio je reper, a zatim otkrio ko su ostali ljudi koji stoje iza rada na pjesmama.

"Za miks i master albuma su zaduženi producenti Petar Žugić i Nemanja Gorašević, a Žugić je radio i nekoliko instrumentala. Album je sniman u studiju kod Aleksandra Ćuzovića“, pojasnio je Bulatović.

Nekoliko mjeseci prije objavljivanja albuma, ovaj Podgoričanin je objavio i singl za koji je snimio i spot, a u pitanju je "Ožiljak“.

"Imam jedan video spot za numeru 'Oziljak', koji se radio u Podgorici i Beogradu. Ta pjesma je spremana više od godinu dana, jer sam pokušavao da svakoj rimi dam značaj”, kaže Bulatović koji je tada za “Vijesti” objasnio i šta je pomenutom numerom želio da prenese publici.

"To što sam preživio, to što se trenutno dešava i što nas opisuje, to su svi naši ožiljci koje smo stekli tokom života i koje nosimo poslije u grob“, kazao je reper koji ne planira da ostane samo na jednom spotu.

"U planu su još dvije ekranizacije i to pjesama 'Djetinjstvo' i 'Kraj svijeta'“, obećava on i dodaje da je spreman i da album izvodi uživo.

"U narednom periodu ću organizovati promocije u što većem broju gradova u Crnoj Gori, a možda i šire“, poručio je on.

Bonus video: