Ćetković: Vanja je najčestitiji momak na muzičkoj sceni

Gostujući u TV emisiji, Ćetković se osvrnuo na skandal zbog kojeg je Radovanović umalo diskvalifikovan s Eurosonga
103 pregleda 29 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Screenshot (Youtube)
Sergej Ćetković, Foto: Screenshot (Youtube)
Ažurirano: 18.05.2018. 18:32h

Muzičar Sergej Ćetković osvrnuo se, gostujući u Dalibor Petko Showu na CMC televiziji, na proteklu Evroviziju i skandal koji je potresao crnogorsku delegaciju.

"Nisam srećan zato što Vanju jako dobro poznajem mnogo godina unazad. Ne priliči mi to njemu, jer znam kolika je dobrica, pažljiv i porodičan čovjek. Ali tamo vjerovatno, od svog tog stresa, nemaš pojma šta treba da kažeš, treba da se obratiš na engleskom jeziku i sve te to smuti’, rekao je Sergej, prvi pjevač koji je doveo Crnu Goru u finale Evrovizije.

Ovogodišnji crnogorski predstavnik, Vanja Radovanović, umalo je diskvalifikovan s Eurosonga zbog šale koju je ispričao na jednoj pres konferenciji.

"Poznajem ga i iz tog razloga ga branim. Čuli smo se prije par dana i on ne može shvatiti šta je rekao i šta je uradio. Ne ide mi to uz njega, uz njegov karakter i ponašanje, jer ja boljeg i čestitijeg momka nisam upoznao na muzičkoj sceni’, rekao je Ćetković, kazavši da se sve ovo odrazilo i na konačan plasman jer je Crna Gora završila na samom dnu tabele.

"Nastup je bio super, pjesma fenomenalna, ja volim taj stil, karakterističan za područje Balkana", rekao je on.

Bonus video: