Na Sea Dance-u nastupaju Surreal, Fox, Sajsi MC, Klinac...

Na festival će moći da uđu svi koji su dobili makar jednu dozu vakcine, svi koji imaju dokumentaciju da su preležali koronu (dokument ne stariji od 180 dana) ili svi koji posjeduju negativan PCR ili brzi antigenski test

1631 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Sea Dance
Ilustracija, Foto: Sea Dance

Na glavnu festivalsku binu Sea Dance-a nastupaće Surreal, Fox, Sajsi MC, Klinac, Ognjen, Muha i O.G. feat Distortion, saopšteno je iz organizacije Sea Dance-a.

Ovogodišnji, sedmi po redu Sea Dance će ove godine trajati četiri dana, od 26. do 29. avgusta, a održace se na plaži Buljarica. Domaći izvođači će nastupati sa Borisom Brejchom, Maceo Plexom, Tale Of Us, Meduzom, Satorijem, Bajagom i Instruktorima, Senidom, Vojkom V, Z++ i Who See.

Oni su istakli da je nakon Sunland festivala u Bugarskoj, koji je posjetilo više od 15.000 ljudi, kroz Exitova dva festivala ovog ljeta prošlo gotovo 200.000 posjetilaca.

Bezbjednosni protokol ulaska na festival

Jedan od ključnih uslova za održavanje festivala je pridržavanje bezbjednosnih protokola za organizaciju masovnih događaja, a koje je, kako kažu, EXIT festival primijenio u Novom Sadu, ali prilagođenih uslovima u Crnoj Gori.

Na festival će moći da uđu svi koji su dobili makar jednu dozu vakcine, svi koji imaju dokumentaciju da su preležali koronu (dokument ne stariji od 180 dana) ili svi koji posjeduju negativan PCR ili brzi antigenski test.

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontingent festivalskih ulaznica za Sea Dance Festival 2021. po cijeni od 29,99 eura.

Jednodnevne ulaznice, po cijeni od 14,99 eura za četvrtak, petak i subotu, odnosno 17,99 eura za nedjelju.

Sve ulaznice se mogu kupiti posredstvom Gigs Tix prodajne mreže. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ovogodišnji festival.

Bonus video: