Alibabić predsjednik Udruženja estradnih umjetnika i izvođača: Pružićemo podršku mladima

"Zahvalan sam svima koji su glasali da postanem predsjednik. Maksimalno ću se truditi da regulišem status mojih kolega muzičara iz Crne Gore. Planiram da zajedničkim snagama oživimo crnogorsku muzičku scenu", rekao je

9719 pregleda 490 reakcija 10 komentar(a)
Foto: Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore
Foto: Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore

Glasovima članova Skupštine Udruženja estradnih umjetnika i izvođača Crne Gore na juče održanoj sjednici za predsjednika ovog Udruženja izabran je Danijel Alibabić.

Alibabić je kazao da će unaprijediti status izvođača Crne Gore. Uz mnoge planove koji će se uz pomoć svih voljnih članova realizovati na narednoj sjednici Udruženja, rekao je da će biti posvećen saradnji sa institucijama i kolegama kako bi doprinijeli boljem životu muzičara.

"Zahvalan sam svima koji su glasali da postanem predsjednik. Maksimalno ću se truditi da regulišem status mojih kolega muzičara iz Crne Gore. Planiram da zajedničkim snagama oživimo crnogorsku muzičku scenu a posebnu podršku da pružimo mlađim izvđačima. Mnogo posla je pred nama, ali postoji želja, volja i vjera da ćemo uraditi velike stvari za umjetnike naše zemlje", poručio je Alibabić.

Udruženje će, kazali su, o daljem radu i budućim uspjesima redovno obavještavati kolege i medije.

Bonus video: