u BEogradu

Koncert Sergeja Ćetkovića: Veče puno pjesama, ljubavi, emocija...

Koncertom u beogradskoj Kombank dvorani, kantautor Sergej Ćetković proslaviće dvije decenije karijere

1738 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Nemanja Novaković
Foto: Nemanja Novaković

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković se poslije pune tri godine vraća pred beogradsku publiku, na koncertu koji će 18. novembra, u 20 časova, održati u Kombank dvorani.

U okviru obilježavanja velikog jubileja - 20 godina uspješne karijere, Sergej priprema vrhunski koncert kojim će svojoj publici nadoknaditi sve propušteno usljed nemogućnosti održavanja velikih nastupa, zbog pandemije, tokom prethodnog perioda. Ujedno, ovaj koncert će biti i najava njegovog sedmog studijskog albuma pod nazivom “Kofer”, koji će objaviti do kraja godine.

”Malo je reći da sam srećan zbog ovog koncerta, jer se uzbuđenje koje osjećam može mjeriti sa onim koje sam imao na svojim prvim nastupima pred beogradskom publikom, davnih godina. U ovom teškom vremenu u kome živimo i nakon predugog perioda bez koncerata, drago mi je da je ipak pronađen način da se vratimo svojoj publici. Ono što mogu da obećam jeste veče puno sjajne muzike, novih pjesama, ljubavi, emocija, dobre energije i zabave. Potrudiću se da svi koji 18. novembra budu u Kombank dvorani kućama odu nasmijani, vedri i srca ispunjenog pozitivnim emocijama. Znam da, nažalost, neće biti zagrljaja i poljubaca, ali sam siguran da ćemo i bez njih uspjeti da stvorimo onu magiju koja je na svim mojim beogradskim koncertima jedinstvena, jer je publika nevjerovatna”, rekao je Ćetković povodom nastupa u Kombank dvorani.

Svi posjetioci na koncertu moraju imati digitalni zeleni sertifikat koji sadrži najmanje jedno od navedenog - dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine protivkorone, negativan PCR test ne stariji od 72 sata, negativan antigenski test ne stariji od 48 sati, dokaz o preležanom kovidu u prethodnih sedam mjeseci ili pozitivan test na antitijela (IgG), ne stariji od tri mjeseca, urađen u državnoj laboratoriji.

Na koncertu će biti poštovane sve mjere koje propisuje Krizni štab: mjerenje temperature na ulazu, obavezno nošenje maski i dezinfekcija ruku.

Ulaznice su u prodaji od sjutra, u 12 časova, na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mjestima Ticketsa ili online na www.tickets.rs.

Preporučujemo za Vas