Božo Bulatović objavio novi album

"Za ovaj radostan dan koji dijelim sa vama zaslužno je osoblje Kardio-hiruške klinike u Podgorici na čelu sa dr Sašom Radovićem koji su mi ‘remontovali’ srce za narednih 50 godina pjesme i ljubavi! Zato će i promocija albuma krenuti sa pjesmom ‘Prevari me srce”, napisao je Bulatović

3231 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Crnogorski kantautor i radijski voditelj, Božo Bulatović, obradovao je fanove novim albumom, a kako je otkrio na društvenim mrežama, nove pjesme su snimljene u saradnji sa Croatia Recordsom.

”Dragi prijatelji, donosim dobre vijesti. Danas je u svim radnjama Croatia recordsa i na svim digitalnim platformama moj novi album ‘Trag karmina. Za ovaj radostan dan koji dijelim sa vama zaslužno je osoblje Kardio-hiruške klinike u Podgorici na čelu sa dr Sašom Radovićem koji su mi ‘remontovali’ srce za narednih 50 godina pjesme i ljubavi! Zato će i promocija albuma krenuti sa pjesmom ‘Prevari me srce”, napisao je Bulatović.

On je na društvenoj mreži Fejsbuk podijelio i omot albuma, ali i listu pjesama koje su uz naslovnu “Trag karmina” dobile svoje mjesto. Na albumu su se našle i singlovi “Ponekad”, “Čupka”, “Tamna stijena”, “Tebi dužan” i “Prevari me srce” koje je ranije objavio.

”Nazdravimo i umastimo ruke ljubavlju”, poručio je fanovima crnogorski kantautor.

Bonus video: