Fanovi se nadaju da je pjevačica trudna

Zbog haljine i većeg stomaka u sjenku pala dodjela priznanja za heroja Barbadosa

3417 pregleda 2 komentar(a)
Foto: urbanislandz.com
Foto: urbanislandz.com

Popularna muzičarka Rijana početkom sedmice postala je nacionalna junakinja u okviru proslave proglašenja Republike Barbados, ali je to priznanje palo u sjenku zbog spekulacija o njenoj trudnoći.

Naime, 33-godišnja Rijana pojavila se na proslavi u rodnom Bridžtaunu, kako bi pred obožavaocima i sugrađanima primila titulu junakinje Barbadosa, ali je njen stajling i izbor haljine privukao pažnju na njen, nešto veći stomak. Nije trebalo puno vremena da fanovi u komentarima na društvenim mrežama radosno ističu kako je veličina stomaka očigledan dokaz trudnoće, iako ni Rijana, a ni njen momak, reper A$AP Rocky nisu potvrdili, a ni demantovali ove informacije. Ovo nije prvi put da se u javnosti govori o mogućem potomstvu pjevačice, jer su se 2019. godine fanovi takođe obradovali, ali ih je Rijana tada razuvjerila i razočarala u jednom intervjuu.

”Ne razmišljam još uvijek o tome. To je božiji plan. Ali jedva čekam da vidim sve tračeve o trudnoći nakon ovog intervjua”, kazala je tada pjevačica.

Nedavno je i njeno pojavljivanje na crvenom tepihu manifestacije Met Gala pokrenulo slične spekulacije, jer je nosila nekoliko brojeva veću odjevnu kombinaciju sa potpisom modnog brenda Balensiaga.

Zbog širokog kostima koji je tada nosila počelo se šuškati da njime prekriva trudnički stomak, ali ni tada pjevačica i njen momak koji joj je pravio društvo na crvenom tepihu nisu komentarisali takva nagađanja.

Rijani je priznanje za heroja Barbadosa u ponedjeljak uručila premijerka te zemlje Mia Motli.

”Nastavi da sijaš kao dijamant”, kazala je ona pop pjevačici tokom ceremonije, aludirajući na Rijanin veliki hit iz 2012. godine “Diamonds”.

Rijana je najpoznatija osoba koja dolazi sa Barbadosa, a 2018. godine je proglašena i za zvaničnog ambasadora za kulturu i mlade. Razlog zbog kojeg je njeni sugrađani poštuju je što nikada zarad slave nije prestala govoriti akcentom karakterističnim za ljude sa Barbadosa, a svojom muzikom često je odavala počast karibijskom nasljeđu i kulturi.

Bonus video: