Ed Širan i ser Elton Džon osvajaju top liste u Velikoj Britaniji

Njih dvoje su istakli da će sav novac koji prihoduju od ove pjesme biti proslijeđen u humanitarne svrhe

1022 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Svega pet dana od objavljivanja zajedničke pjesme „Merry Christmas“ i izražavanja želje da osvoje vrh božićne top liste u Velikoj Britaniji, muzičari Ed Širan i Elton Džon našli su se na prvom mjestu po trendingu.

Tako su na pola puta da im se želja ostvari, a kladionice u Velikoj Britaniji od premijernog puštanja u etar predviđaju, sa malim kvotama, da će biti prvi i na božićnoj top listi.

Širan već ima jednu pobjedu kada je u pitanju božićna top lista, sa pjesmom "Perfect" koju je uradio u duetu sa Bijonse, a ser Elton Džon i njegov hit "Step Into Christmas" vraćaju se na listu u okviru božićnih i novogodišnjih praznika svake godine od 2017.

Upravo je zbog uspjeha ove pjesme Elton Džon poželio da snimi još jednu.

>"Bio je veoma uzbuđen zbog toga što 'Step Into Christmas' svake godine završi na višoj poziciji od prethodne, na top 40 listi božićnih pjesama. Rekao mi je da želi da snimi još jednu božićnu pjesmu i pitao me da li bih radio sa njim", otkrio je Širan gostujući u emisiji Džimija Felona.

Njih dvoje su istakli da će sav novac koji prihoduju od ove pjesme biti proslijeđen u humanitarne svrhe i to podjednako Širanovoj Suffolk Music i AIDS fondaciji ser Eltona Džona.

Bonus video: