Akustik verzija pjesme "Mama"

"Ovaj spot, između ostalog najavljuje i naše novo koncertno poglavlje. Sudjeći po raspoloženju publike i atmosferi koja nas je te večeri obostrano ponijela, bio je to jedan od posebnih koncerata u karijeri. Drago mi je da smo ga zapisom otrgli od zaborava", istakao je Đukić

1997 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Marko Edge
Foto: Marko Edge

Bend Van Gogh objavio je danas spot za akustik verziju pjesme „Mama“ sa koncerta održanog u Kombank dvorani 2019. godine, a može se pogledati i spolušati na Youtube kanalu.

„Spot za akustik verziju pjesme 'Mama' najava je ekranizovanog akustik koncerta grupe Van Gogh, u kome će publika uskoro imati prilike da uživa na Youtube kanalu benda i putem malih ekrana širom regiona, kao i najava predstojeće koncertne sezone“, poručio je frontmen sastava Zvonimir Đukić Đule.

"Da hit ne odolijeva vremenu, a ni aktuelnim muzičkim trendovima, govori i najnoviji spot za pjesmu 'Mama' sa albuma 'Strast' iz 1993. godine, a koji je snimljen na akustik koncertu, koji je grupa Van Gogh održala u beogradskoj Kombank dvorani, marta 2019. godine", stoji u saopštenju.

"Ovaj spot, između ostalog najavljuje i naše novo koncertno poglavlje. Sudjeći po raspoloženju publike i atmosferi koja nas je te večeri obostrano ponijela, bio je to jedan od posebnih koncerata u karijeri. Drago mi je da smo ga zapisom otrgli od zaborava", istakao je Đukić.

Akustik spot za pjesmu "Mama" uvod je u ekranizovanu 50-minutnu verziju koncerta, koja će premijerno biti emitovana na televizijskim kanalima u zemljama regiona u danima nakon novogodišnjih praznika, kao i na oficijelnom Youtube kanalu grupe Van Gogh.

Na pomenutom koncertu prije tri godine, izvedene su pjesme grupe Van Gogh iz različitih perioda karijere, između ostalih i "Viline vode", "Za godine tvoje", "Opasan ples", "Tanka nit", "Klatno", "Nešto vuče me dole", "Da li zna", "Kolo", "Anđele moj brate"...

Van Gogh je poslije radijskih singlova sa novog albuma, pjesama "Za suze nema vremena" i "Više te ne volim ko pre" kao i spotova za pjesme "Možda baš sad", "Gotovo je sve" i "Emotivno miniran", u junu 2021. godine objavio i spot za pjesmu „Kakvo divno veče“ sa aktuelnog studijskog albuma "More bez obala".

Takođe, imao je i aktivno koncertno ljeto svirajući širom regiona.

Istovremeno, sredinom septembra objavljen je spot za pesmu "Zrno čarolije" Zvonimira Đukića Đuleta, ispred humanitarne Fondacije Plan B.

Bonus video: