AKcija traje do petka u ponoć

Kupovinom karte za Exit dobijaju se i ulaznice za Sea Dance i Sea Star

Novo izdanje Exita stiže od 7. do 10. jula 2022, a svoje nastupe na Petrovaradinskoj tvrđavi već su potvrdili Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha.

4404 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Exit
Foto: Exit

U okviru tradicionalne praznične akcija EXIT festivala zainteresovani će moći da do ponoći u petak, 14. januara kupe ulaznicu za taj festival, a na poklon će dobiti i karte za Sea Star i Sea Dance manifestacije, podsjetili su iz organizacije.

Novo izdanje Exita stiže od 7. do 10. jula 2022, a svoje nastupe na Petrovaradinskoj tvrđavi već su potvrdili Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha.

Četvorodnevne ulaznice za EXIT festival 2022 u prodaji su po cijeni od 59 eura, uz uštedu od 60 odsto, a mogu se kupiti na zvaničnom festivalskom sajtu i posredstvom Gigs Tix prodajne mreže.

"Sea Star festival biće održan 27. i 28. maja u umaškoj laguni Stella Maris uz jak lineup, koji predvode Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Topic, Vojko V i Umek. Sea Dance na plažu Buljarica stići će krajem avgusta, a tačni datumi i prvi izvođači biće poznati uskoro", istakli su u saopštenji iz organizacije ova tri festivala.

"Paralelno sa prazničnom akcijom Exit festival je lansirao novu kampanju pod nazivom 'Zajedno. Zauvek!', inspirisani kako godinom iza nas, tako i svim budućim susretima. Podsjetimo, u ljeto 2021. Exit je bio prvi veliki svjetski festival koji se dogodio od početka pandemije. Kroz festivalske kapije tokom četiri dana jula prošlo je više od 180 hiljada posjetilaca koji su uživali u nastupima brojnih svjetskih i regionalnih muzičkih imena koje su predvodili David Guetta, DJ Snake, Paul Kalkbrenner, Charlotte de Witte, Sabaton, Nina Kraviz, Solomun, Robin Schulz, Amelie Lens i mnogi drugi", dodaje se u saopštenju.