Dino Jelusić pjevaće na koncertu u čast Akija Rahimovskog

Novopečeni član grupe Whitesnake će pored Zlatana Stipišića Džibonija pjevati na koncertu "Parnog valjka" u zagrebačkoj Areni 26. marta

1167 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Novopečeni član grupe Whitesnake, hrvatski muzičar Dino Jelusić pored Zlatana Stipišića Džibonija pjevaće na koncertu "Parnog valjka" u zagrebačkoj Areni 26. marta.

Ovaj koncert biće održan u čast nedavno preminulog pjevača Valjka Akija Rahimovskog, a ulaznice za isti su rasprodate.

Mladi muzičar potvrdio je ovu informaciju na društvenim mrežama.

"Sad je službeno pa mogu i ja da objavim. Izuzetno sam počašćen da mogu da objavim poziv da pjevam kao gost Parnom valjku na koncertu u čast Akiju. Aki je i uvijek će biti inspiracija za sve koji žele da se bave muzikom i vladaju pozornicom", napisao je Dino.

Jelusić ne krije koliko mu je Parni valjak značio kao bend, ali i kako je na njega uticalo poznanstvo sa Rahimovskim.

"Nakon razgovora s Akijem, sve treme bi nestale, samo je širio pozitivu. Od njega si mogao učiti, ne samo kao pjevač, već kao osoba. Poznavao sam ga 15 godina. Nestvarno mi je da smo ovde da pričamo u prošlom svršenom vremenu, a ne da slušamo Parni Valjak. Bio je 'larger than life' i nadam se da će se u idućih 500 godina pojaviti neko ko će kao on moći da prenese čistu pozitivu u samo 75 kila", kazao je na Akijevoj komemoraciji Jelusić, a prenosi 24sata.hr.

Bonus video: