Ćetković napisao pjesmu za hrvatski bend "Tragovi"

Nakon što je snimljen singl, članovi sastava "Tragovi" su snimili i spot pod rediteljskom palicom Stjepans Dolenecs iz Creative Factoryja

4207 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković autor je novog singla hrvatskog benda "Tragovi". U pitanju je numera “Da si mi tu” za koju su produkciju i aranžman radili Ćetkovićevi stalni saradnjici Marko Milatović i Vladan Popović Pop.

“Obično na poziv mlađih kolega uradim 'domaći zadatak’, pogledam u kom pravcu i na koji način razumiju i predstavljaju muziku te da li smo na istoj talasnoj dužini. Sa Mihaelom i momcima je sve bilo na prvu loptu. Provjerena ekipa koju čine moji dugogodišnji saradnici Vladan Popović i Marko Milatović dali su svoj pečat i uradili odličan aranžman i produkciju. Drago mi je da je pjesma donesena na svijet njihovim rukama, da će ostaviti sjajan trag na muzičkom nebu i zamirisati kao zelen ruzmarin”, izjavio je povodom saradnje Ćetković.

Nakon što je snimljen singl, članovi sastava "Tragovi" su snimili i spot pod rediteljskom palicom Stjepans Dolenecs iz Creative Factoryja.

Bonus video: