Saša Vasić u KIC-u održao koncert za pamćenje: Ispunjavao muzičke želje

Singl “Zagrljaj” objavio prije nekoliko mjeseci, a na podgoričkom koncertu je ovu numeru prvi put uživo izveo
84 pregleda 0 komentar(a)
Saša Vasić
Saša Vasić
Ažurirano: 23.10.2017. 06:57h

Srpski muzičar Saša Vasić u petak veče je u sali KIC-a Budo Tomović imao koncert za pamćenje. Ono po čemu će i on, ali i publika u sali koju su činile uglavnom žene, pamtiti ovo druženje, je da je muzičar svoj nastup na oduševljenje prisutnij produžio više od pola sata. Vasiću i njegovom bendu publika nije dala da “siđe sa bine”, a on im je nekad uz gitaru, nekad uz pranju benda ispunjavao muzičke želje koje mu je diktirala publika iz prvih redova.

Vasić je koncert u KIC-u započeo jednom od pjesama sa posljednjeg projekta - ”Zašto te sanjam”, a tokom koncerta ređali su se hitovi sa nekoliko albuma od kojih su najbolje prihvaćene “Nije znala”, “Nisam ko ti”, “Kad žena plače”.

Iako je sa nekim pjesamama popit “Kad odeš” i “Pismo za kraj” za koje je ispričao da nijesu najbolje prihvaćene pokušao da iskuša publiku, ona je znala čak i njih, pjevala u glas sa njim.

Singl “Zagrljaj” objavio prije nekoliko mjeseci, a na podgoričkom koncertu je ovu numeru prvi put uživo izveo, a nakon iste uslijedio je aplauz i horsko pjevanje refrena koje je trajalo nekoliko minuta.

Bonus video: