Vladana objavila italijansku verziju pjesme "Breathe"

"Željela sam da snimimo verziju i na italijanskom jer su domaćini, naše komšije i zbog toga što je taj jezik pjevljiv i lijepo će zvučati ova melodija na italijanskom”

5358 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Vladana, crnogorska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu koji će se od 10. do 14. maja održati u Torinu, objavila je večeras pjesmu "Breathe" na italijanskom jeziku.

Ova numera, koja je snimljena sa Crnogorskim simfonijskim orkestrom ima i novi spot, koji kao i za originalnu verziju potpisuje Gojko Berkuljan u produkciji RTCG-a, a njen zvaničan naziv je "Respira".

"Željela sam da snimimo verziju i na italijanskom jer su domaćini, naše komšije i zbog toga što je taj jezik pjevljiv i lijepo će zvučati ova melodija na italijanskom”, najavila je Vladana na konferenciji za medije prije mjesec dana, a tada je potvrdila da je i želja njene majke, koja je preminula od posljedica korone, bila da snimi pjesmu na italijanskom.

Muzika za "Respira" potpisuju Vladana i Darko Dimitrov, tekst je napisala Nataša Latković, a aranžman za orkestar koji prati Vladanu uradio je Aleksandar Saša Tamindžić.

Bonus video: