Who See, Buč Kesidi i Vojko V 13. maja u Podgorici

Evropska unija u Crnoj Gori organizuje koncert u okviru Mjeseca Evrope, tokom kojeg će u maju organizovati više aktivnosti

3725 pregleda 4 komentar(a)
Foto: EU info centar
Foto: EU info centar

Klapa Who See, bend Buč Kesidi i reper Vojko V nastupiće 13. maja u Podgorici, na koncertu koji Evropska unija u Crnoj Gori i ove godine organizuje povodom Dana Evrope.

Povod za koncert na Trgu Argentina je i otvaranje Evropske kuće, kako će se ubuduće zvati renovirani EU info centar, koji se i nalazi na tom trgu.

„Nakon dvije godine televizijskih koncerata, koje smo organizovali bez publike, jako smo srećni što ovog maja možemo da pozovemo sve ljude da nam se pridruže uživo na sjajnoj zabavi, koju organizujemo povodom Dana Evrope i otvaranja Evropske kuće. U goste smo pozvali jedne od najpopularnijih crnogorskih i regionalnih muzičara, koji su takođe željni dobre žive svirke, tako da smo uvjereni da nas čeka sjajno veče. Petak 13. maj od 20:30 do ponoći, ulaz je besplatan, čekamo vas na Trgu Argentina u Podgorici, pored naše Evropske kuće“, poručuju organizatori.

Dodali su da će se koncert u slučaju kiše održati istog dana, u Bemaks Areni.

Evropska unija u Crnoj Gori organizuje koncert u okviru Mjeseca Evrope, tokom kojeg će u maju organizovati više aktivnosti. Proslava počinje otvaranjem cvjetnog tepiha ispred Dvorca kralja Nikole na Cetinju. Tepih, površine 230 metara kvadratnih, biće satkan od 33.500 lokalno uzgojenih sadnica cvijeća, koje će nakon zatvaranja tepiha biti zasađene na javnim površinama u Prijestonici. "Tokom maja biće aktivna i online nagradna igrica 'EU na dlanu', o kojoj više možete da saznate na društvenim mrežama EU info centra", dodaje se u saopštenju.

Najviše aktivnosti biće organizovano u Evropskoj kući, koja će posjetiocima otvoriti svoja vrata u drugoj polovini maja.

Bonus video: