U IŠČEKIVANJU NASTUPA NA JUBILEJU "RITMA NEREDA"

"Gomila nesklada": Pokušaćemo da povežemo tri svirke u Srbiji

Kako kaže frontmen nikšićkog sastava Marko Vukajlović, za sada nemaju uvid u to koliko je njihov aktuelni album “81”, objavljen početkom godine, slušan u regionu
0 komentar(a)
Lake fest, Gomila nesklada, Foto: Luka Zeković
Lake fest, Gomila nesklada, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 03.02.2019. 02:06h

Nikšićki metal sastav “Gomila nesklada” nastupiće u novosadskom klubu Quarter, kao podrška kolegama iz benda “Ritam nereda” koji proslavljaju trideset godina rada godina rada, a ove informacije za “Vijesti” je potvrdio frontmen i vokal Marko Vukajlović.

“Još uvijek nam nisu rekli koliko ćemo dobiti vremena, ali pretpostavljamo da će biti manje nego što nam inače treba, pa ćemo svirati novi album i eventualno jednu stariju numeru. Bitno je da predstavimo ljudima tamo, koji nisu čuli za naš novi materijal, a koji je realno najbolji do sada koji smo snimili”, objasnio je on koncepciju nastupa.

Kako kaže Vukajlović, za sada nemaju uvid u to koliko je njihov aktuelni  album “81”, objavljen početkom godine,  slušan u regionu.

“Nismo pratili koliko je slušan ili skidan album van Crne Gore, a nismo se ni mi pretrgli da to predstavimo ljudima u regionu. Oni koji su čuli album i stupili u kontakt sa nama su rekli da je mnogo dobar, na kraju krajeva i 'Ritam nereda' nas je zvao da sviramo, jer su čuli kako to zvuči i svidjeli su im se pjesme”, istakao je muzičar, koji se nada da će upravo ova svirka napraviti odjek u regionu.

S obzirom na to da je svirka zakazana za 18. novembar, Vukajlović i ostali članovi “Gomile nesklada” nadaju se da će prije toga završiti i snimanje spota, ali i da će pored nastupa u Novom Sadu održati još par u Srbiji.

“Kontaktirali smo naše prijatelje iz Beograda da sa njima odradimo svirku, ali još uvijek nije ništa konkretno. Takođe ćemo iskoristiti kontakte koje imamo u Kragujevcu, pa ćemo pokušati da povežemo tri svirke”, pojasnio je on.