Lijam Galager nije baš ljubitelj grupe "Queen"

Bubnjar grupe „Foo Fighters“ Tejlor Hokins razgovarao je sa bivšim frontmenom grupe "Oasis"
122 pregleda 2 komentar(a)
Lijam Galager, Foto: Shutterstock
Lijam Galager, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.10.2017. 15:40h

Neobičan intervjuu tokom kojeg je bubnjar grupe "Foo Fighters" Tejlor Hokins uspio da sazna dosta o kolegi Lijamu Galageru otkrio je, između ostalog, da osnivač sastava "Oasis" ne voli grupu „Queen“.

Objavljivanje albuma "As You Were" Lijama Galagera vratilo je u žižu interesovanja. Prvo solo izdanje poznatog britanskog kantautora, poslije više odlaganja, u prodavnice je stiglo 6. oktobra, ali ni približno nije iznendilo javnost kao njegova izjava da ne voli grupu „Queen“, prenosi RTS.

Bubnjar grupe „Foo Fighters“ Tejlor Hokins razgovarao je sa Galagerom, a intervju je objavio magazin Magnet.

Upitan da li voli bend koji je predvodio pokojni Fredi Merkjuri, Lijam je rekao da je Fredi imao odličan glas i da je grupa, očigledno, imala odlične numere.

"Da li mi se dopada 'Queen'? Ne baš, ne. Mislim, shvatam da je Fredi Merkjuri imao sjajan vokal i da su očigledno imali neke vrhunske pjesme, ali mi se čini da zvuče previše 'kvinovski'," kazao je nekadašnji frontmen grupe "Oasis."

Grupa „Guns'n'Roses“ je prošla mnogo bolje jer je Galager izdvojio kao jedan od bendova koje voli kada je riječ o američkim izvođačima.

„Sviđala mi se i 'Nirvana', neke njihove melodije. Nisam bio obožavalac grupe 'Pearl Jam'“, dopunio je Galager svoj spisak dobrih bendova iz SAD.

Bonus video: