Cetinje će na muzičkom takmičenju "Crna Gora u ritmu Evrope" predstavljati 12 talentovanih djevojčica

Vokalne solistkinje Sofija, Zara, Simona i Nikolina, i plesačice Umjetničkog centra "Mystic" Petra, Helena, Hajdana, Mia, Staša, Mija, Sofija i Ivona izvode pobjedničku pjesmu Evrovizije iz 2013. godine, "Only teardrops", predstavnice Danske

2110 pregleda 1 komentar(a)
Talentovane djevojčice sa Cetinja, Foto: Turistička organizacija Cetinje
Talentovane djevojčice sa Cetinja, Foto: Turistička organizacija Cetinje

Prijestonicu Cetinje na najvećem dječijem muzičkom takmičenju u zemlji "Crna Gora u ritmu Evrope", u nedjelju 12. juna, predstavljaće 12 talentovanih djevojčica.

Vokalne solistkinje Sofija, Zara, Simona i Nikolina, i plesačice Umjetničkog centra "Mystic" Petra, Helena, Hajdana, Mia, Staša, Mija, Sofija i Ivona izvode pobjedničku pjesmu Evrovizije iz 2013. godine, "Only teardrops", predstavnice Danske.

Djevojčice sa Cetinja danas su na Dvorskom trgu, i u centru grada, dijelile flajere sugrađanima i iskoristile priliku da im se predstave i najave svoj nastup za nedjelju veče.

Na ovom jedinstvenom muzičkom takmičenju u državi nastupiće posljednje, pod rednim brojem 16.

Takmičenje na Trgu nezavisnosti u Podgorici počinje u nedjelju u 20 sati.

"Ovo je veoma značajan projekat za Cetinje i očekivanja tima su velika", kazala je koordinatorka ove manifestacije za Cetinje, Ivana Jovović.

"Djevojčice su vrijedno radile, jer su svjesne izazova koji je pred njima. Sigurna sam da neće niko neće ostati ravnodušan na nastup naših predstavnica, kao i na ljepote Cetinja koje smo prikazali u spotu. Konkurencije je ozbiljna, ali vjerujem da imamo dobre izglede za pobjedu", kazala je Jovović.

Nastup mladih Cetinjanki možete bodriti slanjem SMS poruke na broj 14741 s tekstom: PJESMA (razmak) 16, i tako zajedno sa njima, sljedeće godine učinite da Prijestonica Crne Gore pjeva i pleše u muzičkom ritmu Evrope.

Bonus video: