Podgorica: Sergej Ćetković nastupa prvog januara na Trgu nezavisnosti

"Drago mi je što ću se ponovo družiti sa mojom publikom u glavnom gradu, s obzirom na to da se ljetos nijesmo u sklopu turneje družili na otvorenom. Biće to jedno sjajno druženje uz puno pozitivne energije, a ja ću poslije dugo vremena prvi dan nove godine provesti u mojoj rodnoj Podgorici", poručio je popularni pjevač
226 pregleda 1 komentar(a)
Nova godina Budva, Sergej Ćetković, Foto: Miloš Ćetković
Nova godina Budva, Sergej Ćetković, Foto: Miloš Ćetković
Ažurirano: 12.10.2017. 17:39h

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković nakon više od godinu i po dana nastupiće pred svojim sugrađanima i to prvog dana sljedeće godine.

Kako stoji na sajtu zvaničnog predstavnika Ćetkovića u Crnoj Gori (koncerti.me), pjevač će nastupiti na Trgu nezavisnosti 1. januara.

"Drago mi je što ću se ponovo družiti sa mojom publikom u glavnom gradu, s obzirom na to da se ljetos nijesmo u sklopu turneje družili na otvorenom. Biće to jedno sjajno druženje uz puno pozitivne energije, a ja ću poslije dugo vremena prvi dan nove godine provesti u mojoj rodnoj Podgorici", poručio je popularni pjevač.

On će početkom sljedeće nedjelje pustiti u etar novi singl na kojem mu je gost proslavljeni hrvatski violončelista Stjepan Hauser.

Bonus video: