Spektakl Šćepana Stojanovića u srcu Zete

Koncert je otvorio sam, da bi mu se onda na scenu prodružili članovi njegovog benda “Virtuozi”

3782 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Triple M
Foto: Triple M

Veče za pamćenje prepredio je crnogorski harmonikaš Šćepan Stojanović u svom kraju. Naime, on je preksinoć održao koncert na trgu Anovi u Golubovcima, a tom prilikom mnogobrojnoj publici priredio je spektakl.

Koncert je otvorio sam, da bi mu se onda na scenu prodružili članovi njegovog benda “Virtuozi”.

Šćepan sa članovima benda Virtuozi
Šćepan sa članovima benda Virtuozifoto: Triple M

”Presrećan sam i prezadovoljan kako je koncert prošao. Nekoliko hiljada na našem novom trgu, zaista spektakl pravi. Noć 27. 7. 2022. bila je za pamćenje. Velika mi je čast i poseban osjećaj što sam imao priliku da nakon tri godine opet sviram pred svojom publikom, jer eto, nemamo baš često dešavanja ovakvog tipa. Drago mi je što sam imao solistički koncertu u centru Zete i što je cijela Zeta došla i podržala me i uživala u raznovrsnom repertoaru”, pohvalio se nakon koncerta Stojanović koji je popularnost širom regiona ostvario zahvaljujući muziškom šou “Ja imam talenat”. No u Golubovcima nije svirao samo pred fanovima, već su u publici bili i članovi njegove porodice.

”Svi su došli da me podrže, a zahvalio bih se i ekipi iz benda koja mi je dala dodatan motiv da sve bude kako treba. Ovo je datum koji ću zauvijek pamtiti. Hvala i Opštini Golubovci i KIC-u Zeta koji je organizator događaja, na ukazanom povjerenju”, dodao je on.

Iako je bilo dosta posjetilaca, Stojanović tvri da tremu nije imao.

”Mislim da se to moje osjećanje zadovoljstva prenijelo i na publiku, a zaista treme nije bilo nimalo”.

Gost na koncertu bio mu je crnogorski pjevač Isak Šabanović koji je takođe popularnost stekao zahvaljujući jednom takmičarskom šouu u kojem je u prošloj sezoni stigao do finala i osvojio drugo mjesto.

Šćepan Stojanović
foto: Triple M

”Isak se odmah odazvao da bude gost, došao je čak iz Beograda da ispoštuje dogovor. Drago mi je da je i on bio dio ove priče. Što se tiče dalje saradnje, to ćemo vidjeti, jer on ima ugovor sa svojom izdavačkom kućom. Nas veže velika energija u šta smo se uvijerili i na zajedničkom nastupu, pa nije isključeno da u budućnosti ne snimimo neku energičnu rok pjesmu”, zaključio je Stojanović.

Bonus video: