Luštica Bay disco podijum: Džipsi Kings i Heder Smal

Publiku će u oba koncerta uvesti Tijana Bukilic - DJ Tiffany i pobrinuti se za atmosferu nakon nastupa dva kultna benda

15307 pregleda 0 komentar(a)
Džipsi Kings, Foto: Luštica Bay
Džipsi Kings, Foto: Luštica Bay

Kraljevi flamenka, salse i popa DŽIPSI KINGS (GIPSY KINGS) nastupiće u utorak 9. avgusta u Luštici Bay!

Ovaj globalno prepoznatljivi bend nastupiće u okviru festivala „Back to the Roots“ koji se održava do 24. avgusta kada će se na disco pozornici u Luštici Bay, kao velika retro završnica pojaviti HEDER SMAL (Heather Small), poznati vokal čuvene britanske grupe M PIPL (M People).

Publiku će u oba koncerta uvesti Tijana Bukilic - DJ Tiffany i pobrinuti se za atmosferu nakon nastupa dva kultna benda.

Hetaher Small
foto: Luštica Bay

DŽIPSI KINGS je već je decenijama muzički fenomen i nemoguće je ne biti privučen ritmom, osjećajima i emotivnim izvođenjima ove grupe virtuoznih gitarista, uz koje pjevaju i igraju ljudi na svim meridijanima.

Sa karijerom koja traje gotovo pet decenija i obuhvatila je cijeli svijet, Gipsy Kings će oduševiti publiku na Luštici Bay svojim gitarističkim bravurama i hitovima, među kojima su “Bamboleo”, “Volare”, “Un Amor”, “Djobi Djoba” i mnogi drugi.

Gipsy Kings obećavaju vatromet pozitivne energije i uzavrelu atmosferu pjesme i plesa na podijumu. Informacije o kartama NA LINKU

Završni koncert festivala „Back to the Roots” rezervisan je za HEATHER SMALL, glavni vokal grupe M PEOPLE-a, koja nastupa 24. avgusta.

M PEOPLE je britanski dens muzički sastav osnovan 1990-ih koji je postigao svjetsku slavu svojom dens i haus muzikom.

Glas Heather Small je zaista poseban, snažan i odvažan, naširoko čuven kao jedan od najprepoznatljivijih vokala 90-ih godina.

Njen glas stoji iza snažnog zvuka kultnih pjesama “Proud”, “Moving on Up”, “One Night in Heaven”, “Search for the Hero”.

Heather će donijeti istinsku emociju soul muzike, svoju harizmu na pozornici i širok izbor svojih hitova. Više o koncertu pogledajte OVDJE

Ulaznice za svaki koncert koštaju 30 eura, a mogu se kupiti onlajn, putem Gigstix platforme, http://www.gigstix.me/ i na prodajnim mjestima Tobacco shop širom Crne Gore.