Osnivač Egzita pozvao finsku premijerku na Sea Dance festival

"Kod javnih ličnosti, granice privatnog i javnog života su fluidne, ali je sigurno da i oni imaju pravo na slobodno vrijeme, zabavu i dobar provod, koji su na Sea Dance festivalu izvjesni", navodi se u saopštenju

7676 pregleda 10 komentar(a)
Sana Marin, Foto: Reuters
Sana Marin, Foto: Reuters

Osnivač Sea Dance festivala Dušan Kovačević pozvao je putem svog Instagram profila premijerku Finske Sanu Marin da dođe na ovogodišnje izdanje festivala, te, ispred kompletne organizacije, izrazio podršku u medijskoj hajci koja se digla proteklih sedmica, saopštio je danas Egzit (EXIT) festival.

U pozivu finskoj premijerki Kovačević je naveo da bi volio da ona posjeti ne samo Sea Dance, nego i EXIT festival sljedećeg jula, istakavši da su njena energija i pozitivan stav dobrodošli na svim Egzitovim festivalima.

Navedeno je i da su i vikend na Sea Dance-u su svakako topliji nego vikend u Helsinkiju.

Podsjeća se da su proteklih dana javnost podijelila u odobravanju i osudi objavljenog video snimka u kojem se vidi kako se finska premijerka zabavlja i pleše sa grupom prijatelja i poznatih ličnosti.

"Kod javnih ličnosti, granice privatnog i javnog života su fluidne, ali je sigurno da i oni imaju pravo na slobodno vrijeme, zabavu i dobar provod, koji su na Sea Dance festivalu izvjesni", dodaje se u saopštenju.

Ocijenjeno je i da će to ujedno biti i odlična prilika da Marin uvjeri u istinitost priča o balkanskom gostoprimstvu i pozitivnoj energiji.

Bonus video: