Hit za kraj svih krajeva ljeta

Ovim videom zatvorila je aktuelni album “Naočare za srce”

1434 pregleda 1 komentar(a)
Foto: DRAGAN_MUJAN
Foto: DRAGAN_MUJAN

Beogradska muzičarka i autorka Sana Garić objavila je spot za pjesmu “Sve što osećam”, sedmi video kojim zatvara aktuelan album “Naočare za srce”.

Drugi album Sane Garić “Naočare za srce” objavljen je krajem prošle godine kao digitalno izdanje i u fizičkom CD i 3D CD formatu.

Izdanje je dobilo pozitivne recenzije u Srbiji, regionu i svijetu, što je omogućilo bendu da predstavlja domaću scenu i na međunarodnim festivalima.

Početkom ove godine Sana Garić i njen bend su, uz podršku i po izboru Radio Beograda 1, nastupili u Groningenu u Holandiji na šoukejs festivalu u sklopu evropske muzičke platforme Eurosonic Noordeslag.

”Snimili smo jedan diivan spot za moju omiljenu pjesmu “Sve što osećam”. Za kratko vrijeme smo sve organizovali, smislili i realizovali. Veliko “bravo” za Maju Uzelac, Anu Rodić i cio tim koji je učestvovao na snimanju koje je trajalo od pet ujutro do pet popodne. Nisam bila sigurna šta nas očekuje i da li ćemo uspjeti da snimimo sve što smo zamislili za jedan dan tokom avgusta po velikoj vrućini. Definitivno smo uspjeli sve da izvedemo. Srećna sam kako je sve uklopljeno i ponosna na to što smo snimili - kako zvučno, tako ovaj put i vizuelno. Kao što je Maja rekla slušajte “hit za kraj svih krajeva ljeta”. Prepusti se u ritmu talasa”, izjavila je Sana Garić povodom objavljivanja spota.

Rediteljka spota je, kako je već to Garić otkrila, Maja Uzelac, scenaristkinja Ana Rodić, a montažu je radila Nevena Trutin. Snimatelj je bio Vlada Pavić, a za snimke dronom je bio zadužen Srboljub Stojanović.

Album “Naočare za srce” predstavlja kombinaciju svježih žanrova elektronske i plesne muzike, popa i art roka.

Muziku potpisuje Sana zajedno sa članovima benda, a to su: Milorad Ristić Miki (bas), Feđa Tom Franklin (bubnjevi) i Dušan Ristić (gitara). Produkciju i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđević Rahmanee.

Album “Naočare za srce” Sana je najavila singlovima “Deo sebe”, “Sobe”, “Ovaj put” i “Zlatne noći”.

Bonus video: