Pogledajte nastup Slavka Kalezića u britanskom X Factoru: "Kad bi Nikol bila muško"

Kalezić se pojavio sa svojom čuvenom pletenicom, koju je promovisao na posljednjoj Evroviziji i pjevao pjesmu "End Of Time" od Bijonse
69 pregleda 33 komentar(a)
Slavko Kalezić, Foto: Screenshot (YouTube)
Slavko Kalezić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 23.09.2017. 22:54h

Glumac i pjevač Slavko Kalezić je bio uspješan na prvom predstavljanju sudijama u britanskom X Factoru.

Kalezić se pojavio sa svojom čuvenom pletenicom, koju je promovisao na posljednjoj Evroviziji , a pjevao je pjesmu "End Of Time" od Bijonse.

Na audiciji je otkriveno da je jednog od članova žirija, Luija Volša upoznao upravo na Evroviziji u Kijevu, i da je upravo Volš preporučio Kaleziću da se prijavi.

Slavkov prepoznatljivi performans nije ostavio ravnodušnim ni čuvenog Sajmona Kauela koji je kazao da "nikada nije vidio niti čuo išta slično".

Lui je kazao da Kalezić nije sjajan pjevač, ali da je jedan od najboljih izvođača na svijetu, da je sjajan šoumen i plesač. "Ti si toliko drugačiji od svih ostalih koje smo vidjeli", dodao je Volš.

Nikol Šerzinger i Šeron Ozborn su takođe bile pune pohvala, pa je Kauel na kraju konstatovao da je Kalezić onakav kakva bi Nikol bila da je muško.

Slavko je prošao u narednu rundu sa glasovima Volša, Šerzinger i Ozborn, a Sajmon Kauel je na kraju dodao da nema poente svakako da se on oglašava, jer će svakako Kalezić ići dalje.

Bonus video: