Exitova žurka sa Claptoneom i Konstraktom: Bez kiše u subotu veče u Herceg Novom

"Sve je spremno za najveću žurku ovog vikenda na Jadranu. Jedinstveni Exitov Flower Power događaj, u subotu 1. aprila, u Herceg Novi donosi proslavu ljubavi, mira i buđenja proljeća..."

4946 pregleda 0 komentar(a)
Konstrakta, Foto: EXIT Festival
Konstrakta, Foto: EXIT Festival

Sea Dance festival saopštio je danas da će se u subotu 1. aprila u Herceg Novom održati žurka - Exitov Flower Power događaj.

U saopštenju se navodi da će između ostalih nastupiti vodeći svjetski house producent današnjice, maskirani velemajstor Claptone i predstavnica Srbije na prošlogodišnjem Eurosongu Ana Đurić Konstrakta.

"Sve je spremno za najveću žurku ovog vikenda na Jadranu. Jedinstveni Exitov Flower Power događaj, u subotu 1. aprila, u Herceg Novi donosi proslavu ljubavi, mira i buđenja proljeća, a predvode ga vodeći svjetski house producent današnjice, maskirani velemajstor Claptone i najtraženije regionalno ime, fantastična Konstrakta sa grupom Zemlja Gruva. Moćna bina već je postavljena na Trgu Nikole Đurkovića, a poznato je i vrijeme nastupa svih izvođača, među kojima su i lokalne snage Kejt, Nessuno, Pesto, P. S. i Bodzie. Ulaz na ovaj sedmočasovni spektakl je besplatan, a subotnje veče u Herceg Novom biće suvo i bez kiše", navodi se u saopštenju.

Iz Sea Dancea su poručili da će Flower Power žurka u organizaciji Exit festivala i Turističke organizacije Herceg Novi početi u 18 časova laganim deep house zvukom koji donosi hercegnovski DJ Srđan Vučković Nessuno.

"U 19.35 pult preuzima Pesto, dok će od 20 časova šarmantna crnogorska zvijezda u usponu Kejt rasplesati publiku dobro poznatim hitovima "Mikelanđelo", "Eva" i "Cure sa Balkana". Omiljena umjetnica regiona, sjajna Konstrakta sa svojom grupom Zemlja Gruva, popeće se na binu u 21 čas, dok će apsolutna zvijezda večeri, jedan od najpopularnijih umetnika svjetske house scene i trećeplasirani na prestižnoj DJ Magovoj listi 100 najboljih izvođača, maskirani Claptone svoj dvočasovni set započeti u 22 časa i 10 minuta. Za zatvaranje biće zaduženi P. S. i Bodzie u svom B2B setu, koji počinje deset minuta iza ponoći", piše u saopštenju.

Iz Sea dance festivala su rekli i da će "ovaj poseban događaj takođe biti vjerovatno i najbrojnije okupljanje selebritija i influensera na Balkanu tog vikenda, jer su svoje prisustvo na istom već potvrdili Dragana Mićalović, Nenad Okanović, Lady Lee, Ana Stanić, Ivana Dudić, Helen Babić, Nemanja Forkapić, Zoi i brojna poznata lica iz svijeta muzike, filma, mode i šoubiznisa".

"Oni će se nakon Flower Power žurke pridružiti i humanitarnom EXIT afterpartiju koji će uslijediti nakon ovog spektakla, a na kome će svoj set produžiti ni manje ni više nego – Claptone! Invite-only afterparty pod nazivom "Trick Me Once" biće održan u hotelu Lazure u Herceg Novom, a sav prikupljeni prihod biće doniran udruženju roditelja djece oboljele od kancera Fenix", navodi se u saopštenju.

Bonus video: