Coyote objavio novi album: Opet pjevam u svoje ime

Nakon promocije izdanja, muzičar kreće na turneju
0 komentar(a)
Hornsman Coyote, Foto: Hornsman Coyote/Facebook
Hornsman Coyote, Foto: Hornsman Coyote/Facebook
Ažurirano: 06.09.2017. 13:33h

Srpski reggae muzičar Nemanja Kojić, poznat kao Hornsman Coyote, objavio je novi, deseti studijski album pod nazivom “Sevengreen”, za izdavačku kuću Ammonite Records.

Na albumu se nalazi dvanaest pjesama, koje su prethodno najavljene sa dva singla “Modern Age Slavery” i “I Belive”, koje su i nagovijestile kako će zvučati cijeli “Sevengreen”.

U razgovoru za srpske medije, on je otkrio da, kao i u njegovom dosadašnjem radu, nove pjesme preslikavaju ono što svakodnevno doživljava.

“Poslije dužeg vremena pjevam isključivo u svoje ime, sigurniji sam u ono što govorim više nego ikad. Na cijelom albumu ima dosta simbolike, koja je takođe zasnovana na ličnim osjećanjima i percepciji… a i nekim činjenicama”, ispričao je Hornsman Coyote za RTS, a zatim objasnio simboliku naziva albuma.

“Ovo je moj deseti album kao Hornsman Coyote, sedam je moj srećan broj, zelena je boja mira, a 'Sevengreen' je ujedno i 50. izdanje Ammonite Recordsa”, kazao je muzičar.

On je za jednu od numera „Bells of Hate“ već snimio i spot, a on se može pogledati na Youtube kanalu.

Novi album Kojića producirao je poznati međnarodni tim "House of Ridim" specijalizovan za reggae muziku, sa kojima je muzičar već sarađivao na pjesmama “Belly of the Beast” i “Seems Like Revolution”.

Promocija “Sevengreena” u Srbiji očekuje se tokom mjeseca, nakon čega će uslijediti međunarodna turneja.

Bonus video: