Lejk fest od 4. do 6. avgusta u Nikšiću: Nastupaju Bijelo dugme, Partibrejkersi, Zoster, Mahmut Orhan...

Cijena jednodnevne karte je 15, a trodnevna ulaznica koštaće 35 eura

7474 pregleda 8 komentar(a)
Sa jednog od prethodnih festivala, Foto: Lake Fest
Sa jednog od prethodnih festivala, Foto: Lake Fest

Muzički festival "Lake fest" održaće se pored jezera Krupac u Nikšiću od 4. do 6. avgusta 2023. godine, saopštio je Peđa Zečević, direktor festivala.

On je to kazao u multimedijalnoj sali Univerzitetsko sportsko kulturnog centra u Podgorici na konferenciji za medije povodom najave ovogodišnjeg Lejk Festa.

Zečević je istakao značaj festivala koji će doprinijeti pozicioniranju Nikšića kao prepoznatljivog kulturnog i muzičkog centra, a govorio je i o radu i trudu ekipe Lejk Festa tokom proteklih godina i o značaju finansijske i medijske podrške ljudi koji su uključeni u samo održavanje festivala.

Prve večeri (4.08) nastupiće Gladni naučnici, Tribute Idoli, Bijelo dugme, Brkovi, Tom Novy

Za 05.08. najavljeni su Punkreas, YU grupa, Partibrejkers, Kerber, Mahmut Orhan

Posljednje festivalske večeri publika će imati priliku da čuje: Električni orgazam, Smak +, Vojko V, Zoster, James Zabiela.

Cijena jednodnevne karte je 15, a trodnevna ulaznica koštaće 35 eura.

Marko Kovačević gradonačelnik Nikšića kazao je da je grad po prvi put generalni sponzor festivala i da su mnogi koji pokrivaju sada značajne funkcije u Opštini “djeca Lake Festa”.

Takođe je napomenuo koliko se prostor Krupačkog jezera dodatno obogatio raznim sadržajima i istakao da se nada da će festival dočekati i dvadeseto i trideseto izdanje.

Bonus video: