Madona: Srećna sam što sam živa

"Ljubav porodice i prijatelja je najbolji lijek", napisala je na Madona na Instagramu, dodajući da je briga njene djece "ono što je bilo bitno"

5103 pregleda 2 komentar(a)
Madona, Foto: Instagram/madonna
Madona, Foto: Instagram/madonna

Pjevačica Madona (64) zahvalila je porodici i prijateljima na podršci nakon što je prošlog mjeseca bila u bolnici zbog ozbiljne bakterijske infekcije.

Dodala je da je srećna što je živa.

Pevačica je ranije kazala da je "na putu oporavka" pošto je nekoliko dana provela na intenzivnoj njezi.

Zbog zdravstvenog stanja morala je da odloži sedmomjesečnu svjetsku turneju, podsjeća agencija Hina.

"Ljubav porodice i prijatelja je najbolji lijek", napisala je na Madona na Instagramu, dodajući da je briga njene djece "ono što je bilo bitno".

"Kao majka stvarno se možete zaokupiti potrebama svoje djece i naizgled beskonačnim davanjem. Ali kada je sve bilo loše, moja djeca su bila tu za mene. Vidjela sam njihovu stranu koju nikada prije nisam vidjela“, napisala je Madona.

Pored fotografija sa sinom Dejvidom i ćerkom Lurds, Madona je objavila i sliku na kojoj drži fotografiju Kita Haringa u jakni s oslikanim licem Majkla Džeksona, za koju kaže da ju ne napravio Endi Vorhol.

Pjevačica je zahvalila svom menadžeru Gaju na tom poklonu, dodavši: "Jecala sam kad sam otvorila ovaj poklon jer sam shvatila koliko sam srećna što sam živa".

"I kako sam srećna što sam poznavala te ljude i mnoge druge koji su takođe otišli", dodala je.

Bonus video: