Ivan i Milo idu na Top Hill Music Festival

Večeras u Top Hillu nastupa DJ Martin Solveg, a za sjutra veče je planiran nastup Tomasa Golda
108 pregleda 0 komentar(a)
Top Hill, Foto: Miloš Ćetković
Top Hill, Foto: Miloš Ćetković
Ažurirano: 03.08.2017. 15:49h

Ivan Ivanović i Milo Ivančević dobili su dva puta po dvije ulaznice za Top Hill Music Festival, koji se održava večeras i sjutra veče u diskoteci u Budvi.

Večeras u Top Hillu nastupa DJ Martin Solveg, a za sjutra veče je planiran nastup Tomasa Golda.

Uživajte u nastupima.

DJ Martin Solveg, čuveni i kranje harizmatični DJ, dolazi u Crnu Goru jer je njemu samom naša zemlja jedna od rijetkih koja ima prelijepo more i unikatan pejzaž sa plaže, pa samim tim to želi i da osjeti. Njegova karijera je dostigla veliki raspon radeći produkciju sa velikim svjetskim imenima poput najveće zvijezde na svijetu i ikone pop muzike – Madonne.

Radeći produkciju za šest njenih numera sa albuma MDNA, pjevačicu je ispratio i na cjelokupnoj njenoj svjetskoj turneji 2012. godine. Nakon uspjeha sa Madonnom, u saradnji sa French Maestro’s, dostigao je broj 1 na ‘’BBC top A-list’’ sa numerom Intoxicated.

Tomas Gold po treći put dolazi u Crnu Goru i sa zadovoljstvom se vraća da posjeti, njemu prelijepu destinaciju i publici pruži nezaboravan provod.

Ovaj sjajni mixer nastupa na redovnim repertoarima čuvenih svjetskih festivala kao što su Ultra music festival, Electric Daisy Carnival, Coachella, Mysteryland and Tomorrowland. Njegova obrada numere "Set Fire to the Rain ’’ od Britanske pjevačice Adel, oborila je sve rekorde na Youtube i društvenim mrežama, gdje je ovaj remix postao jedan od najpopularnijih na svijetu.

Predgupa za velika imena biće poznati DJ-evi iz regiona - Divolly&Markward, Nigel, ME-HIGH-LOW su samo neki od jačih domaćih imena koji će se pojaviti na ovogodišnjem festivalu.

Bonus video: