Laka objavio novi singl: “Kraj” označava novi početak

Elvir Laković Laka novim singlom poručuje da uvijek postoji nova prilika za rast i napredak

3799 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Bosanskohercegovački muzičar Elvir Laković poznatiji kao Laka objavio je još jedan singl “Kraj”. U prepoznatljivom stilu, brat i sestra Laković na izvanredan način slave kraj kao novi početak. Inspirativna i izrazito melodična pjesma donosi snažnu poruku o samopouzdanju i vjeri u sebe koju svako od nas treba da ima.

Numerom “Kraj” Laka i Lela podsjećaju na važnost oslanjanja na sopstvene moći i hrabrosti da krenemo naprijed, a emotivnim stihovima i radiofoničnom melodijom vode slušaoce na putovanje samospoznaje, te ohrabruju da pređemo preko svega što nas koči.

“Jer svaki kraj je i početak novoj sreći” ističu stihovima dodaju kako žele podsjetiti ljude da je snaga u njima samima i da uvijek postoji nova prilika za rast i napredak.

“Svi naši snovi ostvarivi su ako se usudimo napraviti prvi korak, a kad konačno skupimo hrabrost i napravimo ga, sve se mijenja”, poručuju Lakovići.

Prateći spot režirali su Zoran Kubura i Bojan Hadžiabdić iz video produkcije DOKSA, a montažu potpisuje Hadžiabdić. Uz Laku i Lelu, u spotu se pojavljuje i njen sin Roko.

Bonus video: