Pušten u prodaju još jedan kontingent ulaznica za koncert Dina Merlina

Program će početi dnevnom žurkom u 11 časova, uvod u Merlinov spektakl koji počinje u 22 sata, biće zaduženje DJ zvijezde Viva iz Izraela i Mona iz Španije
2 komentar(a)
Dino Merlin, Foto: Arhiva "Vijesti"
Dino Merlin, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.07.2017. 15:24h

Posljednji kontingent ulaznica za koncert Dina Merlina na plaži Pearl Beach u Ulcinju 5. avgusta, pušten je u prodaju. Organizatori su saopštili da slobodnih VIP stolova više nema, a da je ostalo još svega dvadesetak stajaćih za rezervaciju.

Ulaznice po cijeni od 15 eura mogu se naći, preko mreže Gigstix, na trafikama Tobacco S-Press, na svim prodajnim mjestima mreže Eventim, kao i na Pearl Beach plaži, kafeteriji VIP, Tampiko plaži u Ulcinju, šoping molu Delta City u Podgorica, šetalištu ispred Robne kuće i lokala “Planet” u Baru, te restoranu Kula u Rožajama.

Biće organizovan prevoz iz nekoliko crnogorskih gradova, a zainteresovani informacije mogu dobiti na broj 069793893.

“Jednom sam samo svirao u Ulcinju, čak je to na rubu mog sjećanja, pa će biti veoma zanimljivo da se nakon 30 godina ponovo sretnem sa publikom u tom gradu. Nek posjetioci očekuju najbolji dio mene, a to su moje pjesme. Obećavam spektakl o kojem će se dugo pričati”, poručio je Merlin koji u Ulcinju nastupa u sklopu promo turneje aktuelnog albuma “Hotel Nacional”.

Program će početi dnevnom žurkom u 11 časova, uvod u Merlinov spektakl koji počinje u 22 sata, biće zaduženje DJ zvijezde Viva iz Izraela i Mona iz Španije.

Bonus video: