Pogledajte šta traže zvijezde Sea Dance festivala

Kako su saopštili organizatori festivalski fanovi iz različitih zemalja već su počeli da pristižu u Budvu, kako bi od 13. do 15. jula uživali u tri dana i večeri muzičkog programa na nekoliko festivalskih bina
103 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 11.07.2017. 11:39h

Posljednje pripreme za četvrto izdanje Sea Dance festivala privode se kraju.

Kako su saopštili organizatori festivalski fanovi iz različitih zemalja već su počeli da pristižu u Budvu, kako bi od 13. do 15. jula uživali u tri dana i večeri muzičkog programa na nekoliko festivalskih bina.

Britansku zvijezdu John Newman, koji će svojim nastupom, 13. jula, zvanično otvoriti ovogodišnji Sea Dance, po dolasku na festival sačekaće omiljeno francusko crno i bijelo vino vrhunskog kvaliteta.

U bekstejdžu popularnog izvođača naći će se tri svlačionice za njega i njegov tim. Sve moraju biti dobro osvijetljene, sa udobnim namještajem, velikim ogledalom i pristupom kupatilu i tuš kabini.

Fatboy Slim prirediće drugog dana festivala pravi audio - vizuelni spektakl na Jazu, najavljuju organizatori.

Za potrebe nastupa poznata zvijezda tražila je vazdušne sirene. Prije izlaska na scenu, u bekstejdžu će ga dočekati voćni smuti i šest energetskih čokoladica.

Ništa više ne iziskuje ni kralj “dancehalla” sa Jamajke Sean Paul.

Ovog hitmejkera u bekstejdžu pred nastup, 15. jula, čekaće flaša ruma, a nakon energičnog koncerta snagu će povratiti hranom, a sve što mu je potrebno je vegetarijanska pica, sa sirom i ananasom.

Ulaznice sa popustom od 40 odsto u prodaji danas i sjutra

Ulaznice po promo cijeni od 34,99 eura za sva tri dana festivala kao i dnevne ulaznice po cijeni od 24,99 eura, mogu se kupiti po ovoj cijeni danas i sjutra. Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta “Tobacco S Press” u 23 grada Crne Gore.

Zamjena vaučera za Sea Dance od sjutra za Jazu

Zamjenska mjesta za trodnevne ulaznice za Sea Dance festival radiće od srijede, 12. jula, kako bi posjetioci festivala izbjegli čekanje u redovima za zamjenu ulaznice za festivalske narukvice. Dnevne ulaznice se ne mijenjaju za narukvice. Radno vrijeme zamjenskih mjesta vaučera za ulaznice je:

  • srijeda 12. jul od 16h do 20h
  • četvrtak 13. jul, od 16h do 03h
  • petak, 14. jul, od 17h do 03h
  • subota 15. jul, od 17h do 03h

Od 13. do 15. jula na na Jazu, festivalski fanovi imaće prilike da čuju nastupe vodećih svjetskih zvijezda John Newmana, FatBoy Slima, Sean Paula, Mahmuta Orhana, Mind Againsta, SQUIRE-a, Denisa Horvata, Amelie Lens, Space Dimension Controllera, South London Ordnanca, Etapp Kyle-a, Kobosila i brojnih drugih.

Sea Dance kamp

U prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji se nalazi na 50 metara od mora, usred glavnih festivalskih zbivanja, po čemu je Sea Dance jedinstven u svijetu. Druženje domaćina sa ljudima iz svih krajeva svijeta, spavanje pod vedrim nebom i cjelodnevno kupanje očekuju posjetioce Sea Dance kampova, čime ovaj koncept festivalskog ljetovanja postaje još primamljiviji za turiste i medije iz cijelog svijeta.

Pored garantovanog mjesta u kampu, posjetiocima Sea Dance kampa, biće obezbijeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića. Kupaći kostim, peškir za plažu, naočare za sunce i neki dobar zaštitni faktor – obavezni.

Sea Dance kamp biće otvoren od 11. do 18. jula. Cijena boravka po osobi iznosi 33 eura.

Galerija

Bonus video: