Pol van Dajk stiže u Crnu Goru: Privatnim avionom od Dubrovnika do Tivta

Producent je tokom svoje karijere sarađivao sa mnogim zvijezdama kao što su Depeche Mode, Madona i Džastin Timberlejk...
1 komentar(a)
Pol van Dajk, Foto: Your EDM
Pol van Dajk, Foto: Your EDM
Ažurirano: 23.06.2017. 12:02h

Jedan od najpoznatijih trens DJ-eva na svijetu Pol van Dajk večeras će nastupiti u kotorskoj diskoteci "Maximus", a u Crnu Goru će iz Dubrovnika doći svojim privatnim avionom.

Kultni njemački DJ u Kotor dolazi u pratnji svoga PR i tur menadžera i lajtmena, a odsješće u hotelu "Cattaro", te napustiti Crnu Goru sjutra sa tivatskog aerodroma, stoji u saopštenju pomenute diskoteke.

Kada je u pitanju rajder lista Van Dajk nije tražio ništa neobično - vodu evijan, koka kolu, red bul, svježe cijeđene sokove i voće, votku i šampanjac, sobu za presvlačenje koja ima prilaz bini, veliko ogledalo, toalet, frižider, umivaonik i peškire u bekstejdžu.

Producent koji je tokom svoje karijere sarađivao sa mnogim zvijezdama kao što su Depeche Mode, Madona i Džastin Timberlejk u Crnu Goru stiže u okviru turneje na kojoj promoviše novi album.

On je prošle godine doživio nezgodu kada je pao sa bine na jednom festivalu i zadobio ozbiljne povrede kičme i mozga, ali se na oduševljenje obožavatelja vratio jači nego ikad i novi materijal najavio singlom "Touched by Heaven".

Cijena ulaznice za nastup poznatog DJ-a košta 12 eura.

Bonus video: