Avalon, Talamasca i Ticon nastupaju u okviru "Trance ljeta" u Kotoru

Saopšteno je i da je počela pretprodaja drugog kruga promotivnih ulaznica za nastup legendarnog DJ-a Pola Van Dajka, koji će se održati 23. juna
0 komentar(a)
Avalon, Foto: Facebook
Avalon, Foto: Facebook
Ažurirano: 18.06.2017. 15:33h

Avalon, Talamasca i Ticon neki su od poznatih DJ-eva koji će ovog ljeta nastupiti u kotorskom “Maximusu”, u okviru programa “Trance ljeto”.

Iz ove diskoteke saopšteno je da će utorak biti rezervisan za ljubitelje ovog brzog i agresivnog elektronskog zvuka, a prvi koji će nastupiti u okviru “Trance ljeta” biće Avalon, koji dolazi 18. jula i predstavnik je jedne od najvećih psy trance etikete Nano Records.

U Kotoru će 25. jula nastupiti i Talamasca, kojeg domaća publika dobro poznaje sa prethodnih gostovanja, francuski DJ poznat po jedinstvenim live nastupima.

Švedski duo Ticon stiže 1. avgusta, a predstaviće psihodelični progressive trance zvuk novije generacije. Ulaz na sve trance večeri iznosiće osam eura.

Saopšteno je i da je počela pretprodaja drugog kruga promotivnih ulaznica za nastup legendarnog DJ-a Pola Van Dajka, koji će se održati 23. juna. Karte sada koštaju 10 eura, a mogu se kupiti putem Gigstix prodajne mreže i u kotorskoj pivnici “As”.

Bonus video: