Autogeni trening svira u Podgorci: Premijerno i pjesme sa novog albuma?

Nikšićko-podgorički trio dugo već sprema novi album i izvjesno je da će podgorička publika sjutra biti u prilici da čuje bar nešto od novog materijala
56 pregleda 0 komentar(a)
KIC, Autogeni trening, Foto: Savo Prelević
KIC, Autogeni trening, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.06.2017. 14:38h

Najpoznatiji crnogorski alternativni rok bend Autogeni trening imaće sjutra veče samostalni koncert u podgoričkom kafiću "Berlin". Svirka će početi od 22 sata, a ulaz je besplatan.

Nikšićko-podgorički trio dugo već sprema novi album i izvjesno je da će podgorička publika sjutra biti u prilici da čuje bar nešto od novog materijala, pored već poznatih pjesama sa prethodna dva izdanja.

Bend će predstaviti i novu postavu, budući da će se za bubnjevima naći Miloš Mićunović (Nagual), koji će u narednom periodu mijenjati originalnog člana Bojana Bojanića, koji je trenutno u inostranstvu.

Frontmen Autogenog treninga Dino Kapetanović ranije je otkrio da će bend objavljivati jednu po jednu pjesmu sa albuma u određenim vremenskim razmacima, kakav je aktuelan trend u regionu i svijetu, te da će se potruditi da ekranizuju što više numera. Početak objavljivanja novog materijala može se očekivati do kraja ljeta.

Bonus video: