Del Arno i Kojot imaju odgovor na zlo koje nas okružuje

Kojot , koji je publici poznat i kao nekadašnji frontmen hardkor grupe Eyesburn, upravo je u Del Arno bendu počeo da gradi svoju rege karijeru
0 komentar(a)
Del Arno, Foto: Facebook.com
Del Arno, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 01.06.2017. 14:53h

Poznati srpski rege muzičar Nemanja Kojić Kojot i kultni Del Arno bend objavili su zajednički singl "Još uvek ima nade" koji je za sada dostupan samo na Deezer servisu.

Predstavnici različitih generacija, kako su ih mediji nazvali - "otac i sin" srpske rege scene, saopštili su da ova pjesma njihov odgovor na zlo koje nas okružuje. Kojot , koji je publici poznat i kao nekadašnji frontmen hardkor grupe Eyesburn, upravo je u Del Arno bendu počeo da gradi svoju rege karijeru. Ovo je inače prva pjesma ovog žanra koju je Kojot otpjevao na maternjem jeziku.

"Nemanja i ja zajedno svima nudimo na poklon ljubav, vjeru, razumijevanje i empatiju, želju da dobro nadvlada svako zlo i da jedn oko ogrije srca svih sa kojima dijelimo nebo, sunce i zemlju koja nas nosi na ovim prostorima", izjavio je Matić, povodom novog singla. On i njegov Del Arno su krajem prošle godine izrazili nezadovoljstvo konzumerističkim društvom i kapitalističkim sistemom u kojem žive u pjesmi "Ljut sam", a Kojot se sličnom tematikom bavio u januaru, u singlom "Modern Age Slavery".

Kojota u junu očekuje regionalna turneja, u okviru koje će nastupiti i na Sun Reggae festu u Budvi 8. jula, kako piše na njegovoj Facebook strani. Zatim u avgustu ide na evropsku turneju, a po povratku bi trebalo da objavi novi album.

Bonus video: