Žanrovski zaokret: Poslušajte novu pjesmu Sare Jo

„Previše je mišljenja i komentara”, kaže pjevačica
0 komentar(a)
Sara Jovanović, Foto: Facebook
Sara Jovanović, Foto: Facebook
Ažurirano: 01.06.2017. 14:43h

Nova pjesma mlade pjevačice Sare Jovanović - „Nemam vremena za to“ potpuni je žanrovski zaokret u odnosu na njene ranije pjesme, a ovog puta oprobala se i kao autor. Pored poznatog producenta Cobija i njegovog tima saradnika, učestvovala je u pisanju teksta, a u razgovoru za Vijesti priznala je da je poželjela da kroz ovaj autorski singl, publika osjeti pravu Saru.

“Prošlo je pet godina od Prvog glasa i mislim da je bilo pravo vrijeme za zaokret u muzičkom izražaju. Našla sam prave saradnike i zajedno sa njima dobila pjesmu kakvu sam i zamislila. Takođe i ekipa koja je radila spot je izvanredno odradila svoj dio posla, tako da sam veoma zadovoljna”, istakla je popularna Sara Jo.

Iako u pjesmi kaže “nije bitno, ako ne shvatiš”, a u njenom poslu je najbitnije da publika shvati ono što neko radi, Sara objašnjava da se nikom nije obratila direktno, već je ovaj tekst nastao kao otpor na pritisak kojima su javne ličnosti danas izložene.

“Previše je mišljenja i komentara, a ja sam htjela da opišem taj najgori osjećaj sa kojima se upravo zbog različitih mišljenja suočavamo. Ono što je bitno je da na vrijeme shvatimo da ne može ono što radimo svima da se sviđa i svi da nas vole, zato je bitno da radimo ono što mi volimo i ne opterećujemo se komentarima”, savjetuje Sara i otkriva šta je nju, kad su komentari u pitanju najviše povređivalo:

“To su bili komentari ljudi koji me ne poznaju, a komentarišu moje ponašanje i karakter. Možda me je to povređivalo zato što nikad nijesam imala predrasude ni o kome, a javne ličnosti čiji mi se rad dopadao sam pratila, na ostale nijesam traćila vrijeme”, ističe Sara.

Ništa je ne ispunjava kao muzika, pa neće praviti kompromise.

“Nisam od onih koji koji imaju taktiku, niti me zanima instant slava i puno pregleda na Facebooku, jer takva muzika ima rok trajanja”, smatra ona.

U ovoj pjesmi je iskoristila priliku da iskritikuje sve one koji se bave njenim privatnim životom, a često zamjera što je novinarima to bitnije od onoga zbog čega je javna ličnost.

“Ne želim da se pojavljujem u medijima, a da razlog bude moj privatni život. Javna sam ličnost zahvaljujući tome što se bavim muzikom. Međutim, ovakav moj stav često doživljavaju kao lažno moralisanje, ali ja u stvari želim da sačuvam intimu za sebe, a ne da je dijelim sa publikom, jer takav način promocije često bude poguban za muzičara”, zaključuje pjevačica.

Bonus video: