Kalezić: Ja sam duhovni vođa

Na kritike upućene lošem izvođenju pjesme, kaže da je na takmičenje otišao prije svega da bi napravio šou
50 komentar(a)
Slavko Kalezić, Foto: Reuters
Slavko Kalezić, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.05.2017. 12:28h

Crnogorski predstavnik na Eurosongu, Slavko Kalezić smatra da je njegov kostim u Kijevu napravio modnu revoluciju, pošto je riječ o kreaciji istaknute crnogorske kreatorke Marine Banović Džuver.

Kako je kazao u intervjuu u jutarnjem programu Radio-televizije Crne Gore, kreatorki je lično pomogao u kreiranju minimalističkog kostima za potrebe takmičenja.

"Bez ikakve lažne skromnosti, zvijezda ovogodišnje Evrovizije je crnogorski predstavnik Slavko Kalezić. To što se dešavalo u Kijevu je nešto što meni sa ove distance i dalje izgleda kao san. U Kijevu su se vanredno zakazivali intervjui", rekao je Kalezić.

Kalezić je kazao da je pravi momenat da napiše knjigu o učešću na Eurosongu i tako ispuni još jedan u ostvarenih nizu snova.

"Svaka država ima problema, ja sam školovan čovjek i znam kako sistem funkcioniše. Evrovizijski projekat je državni projekat iza kojeg treba da stanu ljudi, podrška. Zahvaljujem se ljudima iz delegacije, ali ovaj projekat sam iznio ja, ja sam bio taj koji je vodio sve te konce", kazao je on.

Na kritike upućene lošem izvođenju pjesme, kaže da je na takmičenje otišao prije svega da bi napravio šou.

"Te večeri sam imao temperaturu 38,5 a nema pjevača koji nije falširao te večeri. Stojim iza toga, uvijek može bolje, ali ja sam priredio šou", rekao je Kalezić.

On je rekao da ga ne dotiču negativni komentari, poručujući: "Ja sam duhovni vođa".

"I ja stojim ispred nacije, ja sam stajao ispred svoje države kao jedan duhovni vođa... Kad se vratiš u svoju državu i kad ti prilaze djeca i kažu da si njihov idol, ja nemam dalje što da pričam", kazao je on.

Istakao je i da su negativni komentari nešto čemu ne može da posveti vrijeme.

Bonus video: