Dejan Cukić obradio hit slovenačkog kantautora Andreja Šifrera

U godini jubileja, muzičar i Spori ritam bend planiraju veliki broj koncerata, ali i nekoliko singl izdanja praćenih video spotovima
0 komentar(a)
Dejan Cukić, Foto: Vesko Belojević
Dejan Cukić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 16.05.2017. 07:48h

Srpski muzičar Dejan Cukić obradio je hit slovenačkog kantautora Andreja Šifrera iz 1979. godine, numeru- "Od šanka do šanka".

Spot za Dejanovu verziju pjesme "Od šanka do šanka" snimljen je u Studiju kompanije Zepter, a režirao ga je Milan Jakonić.

"Poigravamo se već dugo u studiju basiste benda Spori ritam Peđe Milanovića raznim idejama. Ima tu novih autorskih pjesama i novih verzija nekih naših starih stvari, ali i nekoliko obrada. Riješili smo da prvo objavimo "Od šanka do šanka", jer posjeduje tu melanholično nostalgičnu notu koja čini mali odmak od posljednjih izdanja... Poslali smo snimak Andreju i njegova reakcija dala nam je jak pozitivan vjetar u leđa", otkrio je Cukić.

On je prije tačno trideset godina, u maju 1987. otpočelo snimanje prvog solističkog albuma i tako započeo jednu od najpouzdanijih karijera ex-YU pop rok scene. Svoju karijeru Cukić je obilježio bezbrojnim energičnim nastupima.

U godini jubileja, muzičar i Spori ritam bend planiraju veliki broj koncerata, ali i nekoliko singl izdanja praćenih video spotovima, saopštio je njihov promoter Lampshade Media.

Bonus video: