Vu Lu snimio spot za "Žurnal"

Mladi reper iz Herceg Novog odlučio se da snimi neuobičajen video u kojem iskombinovao sve tri pjesme koje su se našle na njegovom debi EP-u
72 pregleda 1 komentar(a)
Lu Vu, Foto: Privatna arhiva
Lu Vu, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 20.04.2017. 17:09h

Novo ime crnogorske rep scene Vu Lu imaće premijeru novog spota pod naslovom "Žurnal" večeras na portalu "Vijesti".

Vuk Ukropina, kako glasi pravo ime mladog repera iz Herceg Novog, odlučio se da snimi neuobičajen video u kojem iskombinovao sve tri pjesme koje su se našle na njegovom debi EP-u objavljenom prošlog mjeseca, umjesto da ekranizuje samo jednu od njih.

"Spot je rađen za sve tri trake sa EP-a, tačnije veže sve tri stvari u jednu priču, iz jednog slušanja. Svi kadrovi koji su dio tog videa su snimani spontano kroz druženje sa ljudima, dosta njih ni pojma nema da je za taj spot to i snimano. Nije to ništa više do jednostavnijeg videa u kojem je prikazano dobro provedeno vrijeme sa meni dragim ljudima", objasnio je Vu Lu u razgovoru za "Vijesti".

On je otkrio da je spot sniman tokom cijelog februara, većinom u Beogradu, ali ima i snimaka iz Vršca.

"U Vršac smo išli da snimamo lokalnu ekipu brejkera, koji su nas prošetali malo i kroz grad, pokazali nam neka mjesta za crtanje, proveli jedan lijepo iskorišćen dan sa nama. Dobar dio kadrova sam snimao sam, dok su mi pomagali u tome ljudi iz moje ekipe roninkids, a video editing je radila Zina Pusep, kojoj sam servirao sve te random kadrove koje je morala da uklopi", dodao je reper.

On je istakao da mu je proces rada na spotu bio zanimljiv i prijatan, jer je provodio vrijeme okružen dobrim ljudima, što kaže da mu je i bio cilj.

"Spot nema neku ciljanu priču, nema neku veću poruku, osim da uživam u čemu god da radim, da sam na mjestu, živ i zdrav", kazao je Ukropina.

Debi izdanje "Žurnal" člana grupe Kontrabanda može se poslušati na YouTube servisu, a sadrži tri numere. Na pjesmi "Đe ste sad" gostuju budvanski reper Dobbla i još jedan član Kontrabande Mindfull, a osim što je pisao sve tekstove Vu Lu potpisuje i muziku za sve numere sa EP-a, koji karakteriše old skul bum bep zvuk.

Bonus video: