U Hrvatskoj objavljena kompilacija hitova Sergeja Ćetkovića

„Pažljivo smo birali pjesme koje su se ovih 18 godina najviše slušale i pojačali ih novom 'Nek te ljubav dočeka'”.
159 pregleda 0 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Savo Prelević
Sergej Ćetković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.04.2017. 16:29h

Nakon što je Croatia Records krajem 2015. godine objavio “Moj svijet”, posljednji album Sergeja Ćetkovića, crnogorska pop zvijezda pod etiketom iste izdavačke kuće dobila je još jedno izdanje.

Riječ je o The Best Of kolekciji na kojoj se našlo 17 hitova iz raznih perioda karijere poznatog muzičara.

Album otvara najnoviji singl “Nek te ljubav dočeka”, a na istom izdanju našle su se pjesme “Samo me zagrli”, “Prsten na sto”, “Ako te nije pronašla ljubav”, “Ljuska oraha”, “Pola moga svijeta”, “Korov”, “Kad bi htjela ti”, “Nisu mi dali da te volim”, “Moj svijet”, “Još volim te”, “Ne živim ja”, “Dva minuta”, “Nazovi me”, “Prokleta bila”, kao i nezaobilazni prvi hit Ćetkovića, numera “Pogledi u tami”.

Kompilacija se završava jednom od pjesama sa posljednjeg albuma “Zar je kraj”.

“U pitanju je mala retrospektiva. Pažljivo smo birali pjesme koje su se ovih 18 godina najviše slušale. Kompletna priča pojačana je novom pjesmom “Nek te ljubav dočeka”. Mislim da je ovo jedno lijepo izdanje, posebno jer dugo nije bilo the best ofa”, prokomentarisao je za Vijesti Ćetković koji će i u narednom periodu imati koncerte po regionu, u okviru turneje “Moj svijet” .

“Trudimo se da posjetimo gradove u kojima smo svirali, ali i one gdje do sada nijesam bio. Na redu je turneja u Bosni i Hercegovini, na mapi su i nekoliko gradova Srbije i Hrvatske, a već od jula nas čeka i turneja po Crnoj Gori, gdje ćemo svirati u nekoliko gradova”, najavio je Ćetković.

Bonus video: