Technasia nastupa u Kotoru

Žurka će početi od 23 sata, cijena ulaza biće osam eura
1 komentar(a)
technasia, Foto: Maximus
technasia, Foto: Maximus
Ažurirano: 31.03.2017. 13:03h

Svjetski poznati tehno DJ i producent Technasia nastupiće u petak 7. aprila u kotorskoj diskoteci "Maximus".

Biće to premijerni nastup u tom crnogorskom gradu autora hitova kao što su "Oxide", "2 The Floor", "Dscent", "Hydra", "Force". Žurka će početi od 23 sata, cijena ulaza biće osam eura, a kao podrška nastupiće crnogorski DJ-evi P.S, Raven Tk i Darko Milošević.

Organizovan je i prevoz na žurku za ljubitelje tehno muzike iz Podgorice. Povratna karta do Kotora iznosi 14 eura, a informacije i rezervacije su dostupne na brojeve telefona 069/014-002 i 069/096-305. Autobus će krenuti od 21 sat ispred hotela "Podgorica", a vratiti se po dogovoru sa putnicima, ali ne prije 5.30.

Technasia je nastala kao grupa 1996, nakon što su se Čarls Sigling i Amil Kan upoznali u Hong Kongu i odlučili da stave Jugoistočnu Aziju na mapu elektronske plesne muzike. Narednih 13 godina duo je nizao uspješne singlove i nastupe širom svijeta, da bi 2010. došlo do njihovog razlaza. Kan je odlučio da rejverski život nije za njega i posvetio se porodici.

Od tada je Technasia Siglingov solo projekat, a DJ i producent iz Pariza je, počev od albuma "Central", nastavio da stvara svoju unikatnu fuziju zvuka istoka i zapada.

Bonus video: